Muuto Fiber stoel: alle opties op een rij

Door het bijzondere materiaalgebruik en minimalistische design heeft de Fiber Chair van Muuto een uitgesproken karakter. De stoel is van buiten slank, maar heeft een ruime binnenkant met maximaal comfort. Desondanks neemt de stoel weinig ruimte in in de kamer. Je kunt hem helemaal zelf ontwerpen. Wij showen je alle opties!

Ontwerpers van de Fiber Chair

De Muuto Fiber is een ontwerp van het duo Iskos & Berlin uit Kopenhagen. De stoel komt voort uit de wens om niet alleen nog een extra plastic stoel te creëren, maar om iets nieuws aan het ontwerp te geven dat resoneert met hoe we de wereld van vandaag waarnemen en tegelijkertijd een unieke uitdrukking had.

Duurzaam materiaal

Gerecyclede houtvezels en kunststof vormen de basis van de prachtige Fiber serie. Bijna onzichtbaar voor het oog van veraf, maar de details van de houtvezels worden onthuld wanneer je het ontwerp van dichtbij bekijkt. Om duurzaamheid te ondersteunen, kun je de Fiber Chair aan het einde van zijn levensduur demonteren. Zo kunnen de kuip en het onderstel afzonderlijk kunnen worden gerecycled.

Muuto Fiber Chair met armleuning

Muuto Fiber Chair zonder armleuning

Met of zonder armleuning

De Fiber stoelen zijn verkrijgbaar met armleuning of zonder armleuning,. Wil je ruimte besparen of echt iets anders? Kies dan voor een mix van stoelen met en zonder armleuning. Wanneer je het onderstel hetzelfde houdt en alleen de zittingen varieert, creëer je een prachtig speels geheel zonder dat het rommelig wordt.

Verschillende onderstellen

De stoel is verkrijgbaar in verschillende materialen, met een houten onderstel, op vier stalen poten, een sledebasis of met draaivoet.

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren metaal (anthracite black, black, dusty green, grey en white) en houtsoorten (beuken, eiken, noten), waarbij diverse afwerkingen mogelijk zijn.

Ook kun je voor een draaibare stoel gaan. Erg handig om aan tafel te gaan zitten of weer op te staan, zonder de stoel te moeten schuiven of tillen. Het draaibare onderstel heeft zelfs een terugdraaifunctie, wat betekent dat hij altijd terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie. Met wieltjes tover je de stoel om tot chique bureaustoel.

Met armleuning

Wood base

Tube base

Sled base

Swivel base

Swivel base with castors

Swivel base with gas lift and castors

Zonder armleuning

Wood base

Tube base

A-base

Sled base

Swivel base

Swivel base w. castors

Verschillende zittingen

Of je kiest voor de side chair of armchair: beide kuipen zitten fantastisch. De Fiber stoel nodigt je uit om te gaan zitten. Wil je toch iets meer comfort of warmte in huis? Kies voor een volledig gestoffeerde stoel of alleen een kussentje in de zitting. Bij de armchair is het ook mogelijk om alleen de binnenkant te stofferen!

Volledig gestoffeerd

Alleen binnenkant gestoffeerd

Kunststof met of zonder kussentje

Oneindig veel mogelijkheden

De Fiber stoel komt met of zonder armleuning, met een stalen onderstel of juist met houten poten en in talloze kleuren. Ook de barkruk uit de Fiber serie kent vele uitvoeringen. Zo kun je kiezen uit twee hoogtes, wel of geen rugleuning, meerdere onderstellen en verschillende kleuren in de vorm van kunststof en bekleding. Graag relaxen? Kies dan voor de lounge chair. Binnen de Fiber serie vind je kortom altijd wel een design die helemaal past bij jouw persoonlijke smaak!

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen