Trend: 10x eetkamerstoelen met witte poten

Een heuse trend in stoelenland: witte poten! Het is een reactie op de zwart stalen onderstellen van afgelopen jaren. Een eetkamerstoel met witte poten is de perfecte basis voor jouw eetkamer en past mooi bij een houten vloer. Om je een handje te helpen, hebben we onze favoriete 10 stoelen met witte poten op een rij gezet.

Onze 10 favorieten

1. Bodilson Weck

Hello leukerd! Met de Bodilson Weck geniet je van heerlijk zitcomfort. De stoel heeft een afgeronde rugleuning waardoor je het urenlang uithoudt aan de tafel!

Je kunt kiezen uit talloze stoffen en kleuren, met of zonder armleuning en een zwart of wit frame.


2. Jesper Home Misaki

De rijke stof en de unieke vormgeving van de Misaki stoel van Jesper Home geven de stoel een comfortabele, luxe uitstraling. Door de dik gevulde zitting kun je er ook gemakkelijk uren in vertoeven.

 Je kunt de stoel helemaal aanpassen zodat hij perfect in jouw interieur past. Verschillende kleuren en onderstellen.


3. HAY About a Chair

De populaire HAY About a Chair AAC 26 is ook verkrijgbaar met witte poten! Mooi voor aan de eettafel, in je woonkamer of aan een bureau. De stoel heeft een minimalistisch design, maar de kunststof kuip zit verrassend comfortabel.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en stofferingen. De stoel is ook beschikbaar met enkel stoffering aan de binnenkant of een vast zitkussen.


4. FEST Monday

De brede rug en zitting van de FEST Monday eetkamerstoel zijn gevuld met traagschuim wat zorgt dat je urenlang probleemloos op de stoel kunt zitten.

Je kunt kiezen uit talloze stofferingen, verschillende kleuren frames en armleggers.

5. Muuto Fiber

Bijzonder aan de Muuto Fiber eetkamerstoel is de samenstelling: de kuip is gemaakt van 25% houtvezels en 75% gerecycled kunststof. Hiermee heeft het materiaal een unieke textuur met een matte touch. 

Verkrijgbaar in veel kleuren, verschillende onderstellen en met en zonder armleuning. De Fiber stoel kan ook met leer of stof worden bekleed.


6. Jesper Home Hofu

De Hofu stoel van Jesper Home kun je zoals alle stoelen van dit merk helemaal aanpassen naar jouw wensen. Je kunt kiezen uit verschillende witte onderstellen.

Verschillende kleuren en onderstellen maken de stoel tot een persoonlijk pronkstuk.


7. Audo Copenhagen Harbour

De zitting van de Harbour eetkamerstoel van Audo Copenhagen is gemaakt van stevig kunststof en het onderstel bestaat uit wit gepoedercoat staal. Dankzij de stevige en robuuste materialen heb je jarenlang plezier van deze stoel.

De Harbour eetkamerstoel is ook verkrijgbaar zonder armleuning, met stoffering of met een houten onderstel.

8. Normann Copenhagen Form

Deze Form eetkamerstoel van Normann Copenhagen is in 2014 ontworpen door Simon Legald en heeft een perfecte balans gecreëerd tussen simpliciteit en comfort.

Deze stoel is verkrijgbaar met verschillende kleuren onderstellen of een houten onderstel. Wil je de zitting laten stofferen? Dan kan ook!


9. Gubi Beetle

De bekende Gubi Beetle stoel is ook verkrijgbaar in een kunststof uitvoering, mét wit onderstel. Het fraaie design zorgt voor een fijn en geborgen gevoel. Een echte designklassieker!

De Deense ontwerper GamFratesi heeft de Beetle serie ontworpen en wordt vandaag de dag nog steeds in Denemarken geproduceerd. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.


10. Zuiver The Ocean Chair

De zitting van The Ocean Chair van Zuiver is gemaakt van 100% plastic dat is verzameld tijdens ocean clean-ups op stranden en aan rivierbedden. Een duurzamere keuze dus!

De Ocean Chair is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Kom proefzitten

Wil je één van deze eetkamerstoelen met witte poten graag uitproberen? Dat kan! Bijna alle stoelen vind je in één van de HelloChair winkels. Wil je zeker weten dat jouw favoriet in de winkel staat? Check dit dan even op de desbetreffende productpagina of neem contact met ons op. Hopelijk tot gauw in onze winkels!

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen