De zoektocht naar de perfecte eetkamerstoel kan soms lang en moeizaam zijn. Want past die kleur van de poten wel bij je eikenhouten vloer? Is deze stof wel makkelijk in onderhoud? En hoe zorg ik ervoor dat mijn stoel niet verkleurt? Bij HelloChair geven we je graag advies over verschillende materialen helpen wij jou bij het kiezen van de perfecte eetkamerstoel! Op de pagina vind je alle informatie over verschillende soorten materialen, onderhoud en maatwerk.

Advies over materialen

Bij HelloChair vind je stoelen met veel verschillende soorten materialen. Denk aan stoelen bekleed met velvet, poten van gezeept eikenhout of een zitting van leder. Maar wat is precies het verschil tussen alle soorten stoffen en materialen? We hebben de verschillen voor je op een rijtje gezet!

Lees alles over materialen

Maatwerk

Lastig hè, het vinden van de perfecte stoel? Soms ie die kleur van de stof net niet naar je smaak of heb je liever zwarte poten in plaats van hout. Bij HelloChair helpen we je graag door je eigen stoel samen te stellen! In de HelloChair winkel hebben we namelijk van heel veel merken verschillende stofstalen, poten en kleuren beschikbaar. Samen met onze professionele winkelmedewerkers creëren we een stoel die helemaal bij jou past. Kom langs in de HelloChair winkel in Culemborg en doe online alvast wat inspiratie op!

Alles over maatwerk

Onderhoud

Wanneer je dan eindelijk de perfecte stoel hebt gevonden, wil je natuurlijk ook dat deze zo lang mogelijk mooi blijft.

Alles over onderhoud

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen