Kies je voor een stoel van HAY? Dan heb je ontzettend veel opties. Op deze pagina maken we je wat meer wegwijs in de verschillende mogelijkheden wat betreft materiaal, kleur en stoffering. In de HelloChair winkel in Culemborg helpen we je graag verder met een stoel volledig afgestemd op jouw wensen. 

1. Kies je onderstel

Bij HAY heb je keuze uit verschillende soorten onderstellen. Op deze pagina beperken we ons wat betreft de onderstellen tot de populaire kuipstoelen, namelijk de About a Chair serie.

Kies je voor een houten poot dan heb je de keuze uit de volgende materialen:
- Gezeept (eiken)hout
- Mat gelakt (eiken)hout
- Zwart gebeitst (eiken)hout
- Helder gelakt (eiken)hout

Een stalen onderstel is beschikbaar in de volgende variantie:
- Wit en zwart gepoedercoat staal
- Chroom

In de meeste gevallen heb je dan nog de keuze uit vier poten, een sledepoot, swivel of bureau variantie met wieltjes.

2. Kies je zitting

De stoelen van HAY zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij de About a Chair collectie kies je uit maar liefst 15 verschillende opties. De volgende kleuren zijn bij HelloChair beschikbaar en te bekijken:

White, black, brick, concrete grey, cream white, dusty blue, dust green, grey, khaki, mustard, orange, pastel green, soft black en green.

Kies je een ander type stoel, bijvoorbeeld de Result, Soft Edge of J-serie? Ook deze zijn verkrijgbaar met verschillende soorten zittingen en rugleuningen. Denk aan gelakt, gebeitst of geverfd hout. Ook hiervan hebben wij in de HelloChair winkel stalen van beschikbaar.

3. Kies je favoriete stof

Je nieuwe HAY stoel kun je bekleden met veel verschillende soorten stoffen. In de HelloChair winkel hebben we van elke stof een stofstaal beschikbaar zodat je eindeloos kunt mixen & matchen. Kies je voor een volledig gestoffeerde zitting of liever alleen de binnenkant van de kuip? Een los of vast zitkussen is ook mogelijk. In de HelloChair winkel hebben wij de volgende stoffen beschikbaar:

- Surface by HAY
- Roden by Romo
- Linara by Romo
- Nevada
- Lola
- Olavi by HAY
- Hallingdale 65
- Random Fade
- Remix 2
- Rime
- Linen Grid
- Lint
- Flamiber
- Bolgheri
- Steelcut Trio 3

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen