Wanneer je dan eindelijk die perfecte stoel hebt gevonden, wil je natuurlijk ook dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Bij HelloChair doen we hard ons best om stoelen te selecteren van de beste kwaliteit. Maar een klein beetje extra aandacht en verzorging zorgt ervoor dat jouw meubelen nog nét wat langer mee gaan. Op deze pagina vertellen we jou hoe je de verschillende materialen het beste verzorgt.

Stof & leder

Wol
Wol heeft een zeer goede slijtweerstand maar is gevoelig voor vlekken. We raden aan om je wollen zitting regelmatig te stofzuigen met een zachte borstel en een lage zuigkracht. Vlek in de stof? Dep deze zo snel en voorzichtig mogelijk met een zachte doek. In de meeste gevallen kun je de vlek vervolgens verwijderen met een licht vochtige doek. 

Leder

Velours

Polyester

Hout

Houten eetkamerstoelen houd je het langst mooi door ze goed te onderhouden. Door ze goed te beschermen geniet jij jarenlang van je houten meubels. Voor alle houten meubelen geldt: zet ze nooit in direct zonlicht, hierdoor kan het hout verkleuren. 

Gezeept hout
Gezeept eikenhout blijft het langst mooi wanneer je dit ongeveer eens in de drie maanden behandelt. Schuur het hout heel licht op met een schuursponsje of het fijnste schuurpapier. Gebruik een speciale meubelzeep en wrijf dit met een zachte doek in het hout. Laat dit goed drogen en herhaal nog eenmaal. 

(Mat) gelakt hout
Gelakte houten meubels zijn heel eenvoudig te onderhouden. Dagelijks kun je je stoelen reinigen met een goed uitgeknepen vochtige doek om zo eventuele vlekken te verwijderen. 

Geolied hout
Bij geolied houten eetkamerstoelen is je stoel afgewerkt met een dunne olielaag. Hierdoor neemt het hout minder snel vloeistoffen en ontstaan er minder snel kringen en vlekken. Om je stoelen in topconditie te houden, raden we aan om je stoel drie keer per jaar te behandelen met een olie die geschikt is voor jouw houtsoort. 

Papierkoord en ander vlechtwerk

Papierkoord
Papierkoord is een zeer duurzaam en sterk product en gaat tot wel 50 jaar mee.  Het heeft dan ook heel weinig onderhoud nodig. Heb je toch een vlek in je papierkoord zitting? Dan verwijder je deze het beste met.. een gum! Net als bij echt papier dus. 

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen