Specialist in eetkamerstoelen

HelloChair is dé specialist in trendy eetkamerstoelen. Vanuit onze winkel in Culemborg en onze webshop helpen wij klanten om een ​​keuze te maken uit een ruime collectie design eetkamerstoelen. Er zijn eetkamerstoelen voor starters maar ook voor meer ervaren woonliefhebbers: van betaalbaar Dutch Design tot fraaie Scandinavische designproducten. Stoelen die niet alleen comfortabel zitten, maar die zorgen voor goede gesprekken en lang en gezellig tafelen. Bovendien selecteren we alleen stoelen die een lange levensduur hebben, goed voor klant én planeet.

Het is onze visie om consumenten die op zoek zijn naar "de eetkamerstoelen van nu" te inspireren en helpen door de best mogelijke shopervaring te bieden. Online doen we dat met een duidelijke keuze in kleur, stijl en eigenschappen. En in de grote HelloChair winkel kun je het zitcomfort van honderden eetkamerstoelen ervaren en alle materialen vergelijken. 

HelloChair werkt met een enthousiast team waarin ervaring en frisse ideeën samenkomen. Oprichters Jan-Noud Hutten en Joost Wels hebben ruime ervaring op het gebied van online shoppen. Samen met het hele HelloChair team doen we alles om je fijne winkelervaring te bezorgen!

Kom langs in onze winkel

In de HelloChair webshop vind je een ruim aanbod stoelen. Een groot deel daarvan vind je ook in onze winkel op de Markt in Culemborg. En daar zijn we ook in staat om veel maatwerk aan te bieden: zo kun je je stoel aanpassen aan jouw wensen. Van alle merken die HelloChair verkoopt vind je daar alle informatie en kunnen we ook producten en varianten aanbieden die je niet vindt op de webshop. Dus kom langs, advies en een goede kop koffie zijn inbegrepen!

Culemborg is centraal gelegen en eenvoudig bereikbaar. Parkeren doe je om de hoek (€2 voor een hele dag), en het fraaie oude centrum met leuke winkels en eetgelegenheden krijg je er gratis bij.

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen