Tijdens de lockdown helpen we je graag met advies op afstand. Dit kan door middel van videobellen, het afhalen van stofstalen of het sturen van een video uit de winkel. Bekijk alle lockdown mogelijkheden hier. 

Geniet hieronder nog even wat het filmpje dat we maakten toen de HelloChair winkel vorig jaar open ging. Tot die tijd helpen we je graag via de webshop! Advies of een stoel thuis uitproberen? Bel naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl (7 dagen per week snelle reactie).

Specialist in eetkamerstoelen

HelloChair is dé specialist in trendy eetkamerstoelen.

Bij HelloChair vinden we het belangrijk dat we jou ook tijdens de lockdown kunnen adviseren.  

We kunnen videobellen, een filmpje voor je maken of "gewoon" bellen voor advies:. Mail naar klantenservice@hellochair.nl of bel nu: 0345-228740. Als je mailt reageren we direct, ook 's-avonds en in het weekend. Probeer de stoel van je keuze thuis uit. Haal hem op bij onze afhaalbalie, of wij brengen hem bij je thuis: HelloChair@home rijdt de hele dag rond. Elke dag telefonisch bereikbaar: 0345-228740

De HelloChair winkel is tijdelijk gesloten zoals bekend, maar online gaan we vol door en kun jij natuurlijk blijven bestellen. 

En voor na de lockdown:

Vanuit onze winkel in Culemborg en onze webshop helpen wij klanten om een ​​keuze te maken uit een ruime collectie design eetkamerstoelen. Er zijn eetkamerstoelen voor starters maar ook voor meer ervaren woonliefhebbers: van betaalbaar Dutch Design tot fraaie Scandinavische designproducten. Stoelen die niet alleen comfortabel zitten, maar die zorgen voor goede gesprekken en lang en gezellig tafelen. Bovendien selecteren we alleen stoelen die een lange levensduur hebben, goed voor klant én planeet.

Het is onze visie om consumenten die op zoek zijn naar "de eetkamerstoelen van nu" te inspireren en helpen door de best mogelijke shopervaring te bieden. Online doen we dat met een duidelijke keuze in kleur, stijl en eigenschappen. En in de grote HelloChair winkel kun je het zitcomfort van honderden eetkamerstoelen ervaren en alle materialen vergelijken. 

HelloChair werkt met een enthousiast team waarin ervaring en frisse ideeën samenkomen. Oprichters Jan-Noud Hutten en Joost Wels stonden aan de wieg van webwinkel fonQ.nl en hebben een ruime ervaring op het gebied van online shoppen. Maar juist in de meubelsector geloven zij heel erg in de kracht van een fysieke winkel. Samen met het hele HelloChair team doen we alles om je fijne winkelervaring te bezorgen!

Kom langs in onze winkel

In de HelloChair webshop vind je een ruim aanbod stoelen. Een groot deel daarvan vind je ook in onze winkel op de Markt in Culemborg. En daar zijn we ook in staat om veel maatwerk aan te bieden: zo kun je je stoel aanpassen aan jouw wensen. Van alle merken die HelloChair verkoopt vind je daar alle informatie en kunnen we ook producten en varianten aanbieden die je niet vindt op de webshop. Dus kom langs, advies en een goede kop koffie zijn inbegrepen!

Culemborg is centraal gelegen en eenvoudig bereikbaar. Parkeren doe je om de hoek (€2 voor een hele dag), en het fraaie oude centrum met leuke winkels en eetgelegenheden krijg je er gratis bij.

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen