WIN: Hartman Sophie Le Soleil tuinset t.w.v. € 1555

In samenwerking met Hartman hebben wij een geweldige winactie. Je maakt nu namelijk kans op een Hartman Sophie tuinset, bestaande uit vier Sophie Le Soleil stoelen (in een kleur naar keuze) en een tafel! Met een beetje mazzel geniet jij deze zomer aan een gloednieuwe tuinset van het zonnetje. Scroll gauw verder en doe mee!

Helaas is deze winactie afgelopen

Helaas kun je niet meer deelnemen aan de winactie. De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Wat kun je winnen?

4x Hartman Sophie Le Soleil tuinstoel t.w.v. €139

Een prachtige nieuwe tuinstoel van Hartman! De Sophie Le Soleil tuinstoel is bestendig tegen alle weersomstandigheden, bestendig tegen krassen én verkleurt niet. Wat hem zo bijzonder maakt? De stoel is gemaakt van 100% gerecycled kunststof en daarmee is de Le Soleil de eerste stoel in Nederland die volledig gerecycled is. Een duurzame keuze dus! Tel daarbij het heerlijke zitcomfort bij op en je hebt een stoel waar je zomer én winter van kunt genieten. Extra leuk: de stoel wordt standaard geleverd met een comfortabel zitkussen. De Le Soleil tuinstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wanneer jij wint, mag je 4 stoelen in een kleur naar keuze uitzoeken.

1x Hartman Sophie tuintafel t.w.v. €999

De Sophie tuintafel is gemaakt van massief teakhout en heeft een afmeting van 170 x 100 cm. De tafel is verkrijgbaar met een wit, grijs, anthraciet en zwart detail aan de bovenkant van de poten. Als je wint mag je zelf de kleur kiezen. Welke kleur is jouw favoriet?

Ontdek meer voor jouw tuin


Ontdek de Hartman Sophie stoelen


Hello mooie tuinmeubelen!