FEST: ontdek de duurzame collectie

FÉST is een Nederlands merk dat duurzame meubelen met een high-end uitstraling maakt voor een modern interieur. Bewuste keuzes, betaalbare luxe en lokaal vakmanschap. Dat is wat dit merk uit Amsterdam belangrijk vindt. FÉST heeft een ruim aanbod en we vertellen je graag de mogelijkheden binnen de collectie!

Oneindig veel mogelijkheden

Modern, stijlvol en duurzaam. In eindeloos veel kleuren, stoffen en materialen. Het ruime assortiment is grotendeels zelf samen te stellen waardoor het combineren van meubelen uit verschillende collecties een eitje wordt!

Monday collectie

De Monday collectie wordt niet voor niets vaak in restaurants en hotels geplaatst. Deze eetkamerstoelen en eetkamerbanken zijn perfect om een lange avond te tafelen met familie en vrienden. De brede rug en zitting zijn gevuld met traagschuim, dat zorgt ervoor dat je urenlang probleemloos kunt zitten. De Monday collectie wordt ook regelmatig ingezet als bureaustoel! De collectie is beschikbaar in zwart of zandkleurig staal en met verschillende armleuingen.

Monday eetkamerbank 2-zits zwart

Monday eetkamerbank 2-zits naturel

Monday eetkamerbank 3-zits zwart

Monday eetkamerbank 3-zits naturel

Monday lage barkruk zwart  

Monday lage barkruk naturel

Monday hoge barkruk zwart

Monday hoge barkruk naturel

Monday eetkamerstoel zonder arm zwart

Monday eetkamerstoel zonder arm naturel

Monday eetkamerstoel met arm zwart

Monday eetkamerstoel zonder arm naturel

Monday fauteuil zonder arm zwart

Monday fauteuil zonder arm naturel

Monday fauteuil met arm zwart

Monday fauteuil met arm naturel

Monday krukje zwart

Monday krukje naturel

Friday collectie

De Friday collectie bestaat uit elegante eetkamerstoelen en barkrukken. De massief houten, stoomgebogen rugleuning zorgt voor comfort en de stalen poten voor een stevig frame. De stoel is te verkrijgen in een smalle of brede rugleuning. De brede rugleuning functioneert ook als armleuning! De zitting is naar keuze te stofferen en de rugleuning is beschikbaar in hout en zwartkleurig hout.

Friday eetkamerstoel zonder arm

Friday eetkamerstoel met arm

Friday eetkamerstoel zonder arm gestoffeerd

Friday eetkamerstoel met arm gestoffeerd

Friday eetkamerstoel zonder arm hout

Friday eetkamerstoel met arm hout

Friday eetkamerstoel zonder arm gestoffeerd

Friday eetkamerstoel met arm gestoffeerd

Friday lage barkruk

Friday hoge barkruk

Friday lage barkruk gestoffeerd

Friday hoge barkruk gestoffeerd

Friday hoge barkruk hout

Friday lage barkruk hout

Friday lage barkruk gestoffeerd

Eve collectie

De Eve collectie bestaat uit eetkamerstoelen en barkrukken met een tijdloos ontwerp. De brede rugleuning zorgt voor een comfortabele zitting. Het solide onderstel en de beukenhouten rugleuning zorgen voor nog meer comfort. Deze ranke stoel is ook te gebruiken als stijlvolle bureaustoel. De stoel is naar eigen smaak en wens te stofferen.

Eve eetkamerstoel

Eve lage barkruk

Eve hoge barkruk

Sinclair collectie

De Sinclair is een echte parel. Dit ronde, zachte design zit verassend comfortabel. Deze blikvanger bestaat uit alleen ronde vormen en is daardoor een unieke loungestoel, ideaal om een ruimte iets extra's te geven! Ook dit unieke item is in allerlei stoffen verkrijgbaar. Naast verschillende stoffen, kun je ook kiezen voor een draaipoot.

Sinclair zonder draaivoet

Sinclair met draaivoet

Homerun collectie

De FÉST Homerun eetkamerstoel heeft leuke details, geïnspireerd op oude cartoons. De inspiratie is terug te vinden in de poten van de stoel. Deze klassieke stoel past in vele interieurs, bijvoorbeeld in een Scandinavisch of industrieel interieur. Deze comfortabele eetkamerstoel is met zijn honkbalvormige poten een prachtige toevoeging voor jouw eettafel!

Homerun eetkamerstoel vegan leren zit

Homerun eetkamerstoel zwart vegan leren zit

Homerun eetkamerstoel naturel

Homerun eetkamerstoel zwart

Inspiratie

Duurzame stof

Ooit op een plastic fles gezeten? Een van de stoffen van FÉST is de stof Soil. Soil is geweven van garen die voor 60% uit gerecyclede plastic flessen bestaan. De stof voelt ontzettend zacht aan, ziet er prachtig uit en komt in een festival aan kleuren. Win-win!

Soil Inidgo 90

Soil Hazel 96

Soil Blush 92

Soil Turqoise 44

Soil Antracite 67

Soil Steel 149

Soil Natural 01

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over de FÉST collectie? Bel dan gerust naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl. Zowel online als in de winkels staan we voor je klaar. In onze winkels kun je een aantal stoelen bewonderen, proefzitten, en verschillende kleurstalen bekijken. Op onze webshop hebben we een beperkt aanbod aan mogelijkheden. Graag een van deze meubelen zelf samen te stellen? Kom dan naar onze HelloChair winkels en we helpen je graag verder!