HelloChair winkel Culemborg

HelloChair winkel Culemborg

Wil je graag stoelen uitproberen, eettafels bekijken, verschillende materialen vergelijken of simpelweg even rondneuzen? Dat kan! In de ruime HelloChair winkel in Culemborg kun je zo'n 300 stoelen en tientallen tafels van meer dan 20 merken bewonderen. We zijn 7 dagen per week open!

De HelloChair winkel is echt een stoelen-walhalla. Je vindt er twee verdiepingen bomvol stoelen, maar ook tafels, barkrukken en fauteuils. Ook vind je er een ruime collectie tuinmeubelen. Of je nu betaalbare trendy stoelen wilt, van Scandinavisch design houdt of comfortabele stoelen zoekt: bij HelloChair vind je een ruime collectie stoelen in diverse prijsklassen. Bekijk en probeer merken als HAY, Mobitec, Zuiver, Gubi en Jesper Home.

Ons enthousiaste team denkt met je mee en vertelt je graag meer over de merken, producten en materialen. Ook maatwerk is mogelijk; diverse stoelen en tafels kun je personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. De winkel is ruim opgezet en je hebt alle tijd om rustig rond te kijken. Ook is er een toilet aanwezig.

Openingstijden

De HelloChair winkel in Culemborg is 7 dagen per week open.

Maandag 10:00-17:30u
Dinsdag 10:00-17:30u
Woensdag 10:00-17:30u
Donderdag 10:00-17:30u
Vrijdag 10:00-17:30u
Zaterdag 10:30-17:00u
Zondag 11:30-16:30u

Op Hemelvaartsdag zijn wij geopend van 11:30 - 16:30u.

Adres
HelloChair
Markt 46
4101 BZ Culemborg
0345-228744

Route en parkeren

HelloChair is gevestigd in het monumentale pand naast de kerk op de Markt in Culemborg. De winkel zit op ongeveer een half uur rijden van Den Bosch en een klein uur vanaf Arnhem en Eindhoven.


Parkeren in het centrum kan op meerdere plaatsen. Een veelgebruikte parkeerplaats is die aan de Jodenkerkstraat. Vanaf daar loop je in twee minuten naar de HelloChair winkel. Navigeer naar Oostersingel 9 en rijd via het bruggetje aan de linkerzijde de parkeerplaats op. Het dagtarief is maximaal €2. Je kunt ook de groene borden naar de gratis parkeerplaatsen in Culemborg-Centrum volgen.

Tip! Mocht je tijd over hebben, is het de moeite waard om door het fraaie, oude centrum van Culemborg te wandelen. Je vindt er leuke winkels en verrassende eet- en koffietentjes.

Gratis advies

Je kunt uiteraard rustig rondneuzen, maar ons winkelteam helpt je graag met je zoektocht. We geven gratis advies en nemen de tijd om jou te helpen met het vinden van de juiste stoel en/of eettafel.

Ruim 300 stoelen uitproberen

Op de productpagina staat (in groene letters) vermeld of het product in de winkel aanwezig is. Zo ja, dan staat die stoel in één of meerdere kleuren of uitvoeringen in de winkel. Mocht de stoel niet in jouw kleur aanwezig zijn, hebben we uiteraard stofstalen van alle stoelen beschikbaar.

Maatwerk

Veel stoelen en tafels zijn leverbaar in talloze verschillende variaties. Deze staan niet allemaal online in onze webshop, maar in de HelloChair winkel hebben we alle stof- en kleurstalen en informatie om de stoel aan te passen aan jouw wensen.

Tips om je bezoek voor te bereiden

Meten is weten
Goede voorbereiding is het halve werk! Meet daarom van tevoren de hoogte, lengte en breedte van je tafel op. Vergeet ook de dikte van het tafelblad en de ruimte tussen de poten niet. Ook is het handig om eventueel foto’s van je interieur (gordijnen, vloer, tafel) of andere kleur- en stofstalen mee te nemen. Ons team denkt graag met je mee!

Maak een afspraak
Het kiezen van de juiste stoel kan best lastig zijn. Heb je behoefte aan extra advies of wil je een stoel op maat? Maak dan vooraf een afspraak, zodat we een uur de tijd nemen om jou te helpen met je zoektocht. Voor een afspraak kun je mailen naar klantenservice@hellochair.nl, of bel ons op 0345-228744.

Tips om je bezoek voor te bereiden

Meten is weten
Goede voorbereiding is het halve werk! Meet daarom van tevoren de hoogte, lengte en breedte van je tafel op. Vergeet ook de dikte van het tafelblad en de ruimte tussen de poten niet. Ook is het handig om eventueel foto’s van je interieur (gordijnen, vloer, tafel) of andere kleur- en stofstalen mee te nemen. Ons team denkt graag met je mee!

Maak een afspraak
Het kiezen van de juiste stoel kan best lastig zijn. Heb je behoefte aan extra advies of wil je een stoel op maat? Maak dan vooraf een afspraak, zodat we een uur de tijd nemen om jou te helpen met je zoektocht. Voor een afspraak kun je mailen naar klantenservice@hellochair.nl, of bel ons op 0345-228740.

Tot snel!

Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 0345-228744 of mail naar klantenservice@hellochair.nl.

Tot snel!

Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl.

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen