Hoe kan ik in contact komen met HelloChair?                                                                                             

HelloChair Klantenservice
Via e-mail: klantenservice@hellochair.nl (7 dagen per week snelle reactietijd)
En bellen kan uiteraard ook: 0345-228740 (7 dagen per week).

Dus bel of mail voor advies en hulp bij je aankoop. Ook komen we graag bij je thuis langs met 1 of meerdere stoelen en / of stofstalen.

Tijdens de lockdown periode gaat de online verkoop uiteraard volop door! Het HelloChair team is met een kleine maar gemotiveerde bezetting aanwezig in de winkel/kantoor en de andere collega's werken vanuit huis. Dat doen we om alle online bestellingen goed af te handelen en om je van dienst te kunnen zijn met advies op afstand. De HelloChair afhaalbalie en interieurstudio zijn geopend, ook op zaterdag!

Klik hier voor de speciale HelloChair-tijdens-de-lockdown pagina.

Alle mogelijkheden op een rijtje:

  • We zijn maandag t/m vrijdag van 9:00-17:30 uur telefonisch bereikbaar op 0345-228740, op zaterdag en zondag van 12:00-16:00 uur
  • Via e-mail (klantenservice@hellochair.nl) en WhatsApp (zie oranje button rechts onderaan de pagina) kun je een korte reactietijd verwachten, ook buiten kantoortijden
  • Je kunt met ons videobellen: mail of bel en we gaan vanuit de winkel een (video)call doen via onze mobiel of laptop. Dat kan meestal per direct.
  • De HelloChair afhaalbalie en studio in de winkel zijn open: daar kun je een stoel en/of stofstalen komen ophalen om thuis uit te proberen. Je kunt komen op maandag t/m vrijdag van 9:30-17:30 uur en op zaterdag van 12:00-16:00 uur. Je mag via mail of telefoon contact opnemen met ons, dan zetten we het corona-proof voor je klaar.
  • Hellochair @home: in een regio rondom onze winkel komen we graag met 1 of meerdere stoelen bij je langs. Onze collega zet de stoel / stoelen bij je neer met eventueel een stofstaal erbij, en wacht tot je ze uitgeprobeerd hebt.

Webshop en winkel bereikbaar via:                                    
Telefoon: 0345-228740       
klantenservice@hellochair.nl (snelle reactietijd, ook in weekend)     

En helaas is onderstaande tijdelijk niet van toepassing :-(:

Openingstijden HelloChair winkel (7 dagen per week open!)
Maandag t/m vrijdag: 10:30 - 17:30 uur     
Zaterdag: 10:30 - 17:00 uur 
Zondag 12:00 - 16:00 uur

Op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Wil je liever buiten de openingstijden komen voor een rustige shoppingervaring? Mail dan naar klantenservice@hellochair.nl         

De HelloChair winkel is zeer ruim van opzet, dus veilig om te winkelen. De ochtenden zijn relatief gezien rustiger dan de middagen, maar ook in de middag is er voldoende ruimte.

Je vindt enkele honderden eetkamerstoelen in de HelloChair winkel, maar ook tientallen tafels en wat leuke accessoires. Parkeren in het centrum van Culemborg kan op vele plaatsen. Een veel gebruikte parkeerplaats is die aan de Jodenkerkstraat. Je tikt als adres Oostersingel 9 in, en via het bruggetje aan de linkerzijde rijd je het parkeerterrein op. HelloChair is gevestigd in het monumentale pand naast de grote kerk die je al ziet vanaf de parkeerplaats. De kosten voor deze parkeerplaats bedragen maximaal €2 voor een hele dag. Die brengen we uiteraard in mindering op je aankoop. Maar je kunt ook de groene borden naar de gratis parkeerplaatsen in Culemborg centrum volgen.

Tip: als je tijd over hebt is het de moeite waard door het fraaie oude centrum te wandelen. Daar vind je leuke winkels en verrassende eet- en koffiegelegenheden.

HelloChair Klantenservice
Omdat we ook de klanten in de winkel goed willen helpen is de snelste manier om een antwoord te krijgen via e-mail: klantenservice@hellochair.nl
Maar bellen of gebruik maken van het contactformulier onderaan deze pagina kan uiteraard ook: 0345-228740 

HelloChair Zakelijk
Stuur je aanvraag via het contactformulier op de betreffende productpagina of via e-mail naar zakelijk@hellochair.nl. Vanaf 10 stoelen maken we graag een aangepast prijsvoorstel.

HelloChair PR & Marketing
Inge Bakker (productinformatie en content voor magazines, social media en influencers)  inge.bakker@hellochair.nl
Joost Wels (pers en media m.b.t. algemene zaken): joost.wels@hellochair.nl

HelloChair, overige gegevens:
HelloChair                                                      
Markt 46    
4101 BZ Culemborg     
klantenservice@hellochair.nl
Telefoon: 0345-228740
KvK: 77425839
BTW nummer: NL861004383B01

Je kan ook eenvoudig contact met ons opnemen via onderstaand formulier:

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen