Binnenkijken: zo zit onze collega Tessa er thuis bij


We noemen haar onze huisstijl-politie, heeft een Rotterdamse 'niet lullen maar poetsen mentaliteit' en woont in een oude kerk: tijd om eens bij onze brand manager Tessa binnen te kijken!

In deze rubriek kijken we hoe onze collega's er thuis bijzitten. Ben je nieuwsgierig naar onze favoriete items voor de eethoek? Lees dan snel verder!

Even rond de tafel met Tessa

Naast een liefde voor mooie content, is Tessa altijd fan geweest van minimalistische Scandinavische interieurs. Wel met warmte en sfeer, daarom kiest ze bewust voor veel hout en zachte materialen. Haar HAY About a Chair stoelen gaan al zeker zeven jaar mee. "Ik ben nog steeds superblij met m'n stoelen. Ze zitten door de gestoffeerde binnenkant heel goed, zien er nog supermooi uit en de kunststof buitenkant is praktisch met kleine kinderen. Het tijdloze design heeft echt zijn voordeel; ik ben er nog steeds niet op uitgekeken en ook in ons nieuwe huis staan ze perfect."

Trots op HelloTable

De eettafel staat middenin de ruimte. Een ronde tafel is daarom perfect. Tessa koos voor de ronde HelloTable Novum 30 in de afwerking eiken naturel. "Bij het opzetten van onze eigen eettafel-collectie heb ik mogen meedenken over de designs. Extra leuk dus om zelf een HelloTable in huis te hebben. Elke tafel wordt speciaal op maat gemaakt in de meubelmakerij in Limburg. Een duurzamere keuze, waar ik ook weer heel blij van word."

Scandinavisch wonen in een oude kerk

Onlangs verruilde Tessa haar koopwoning in een dorp voor een huurappartement in de stad. "Het was een goede tijd om ons huis te verkopen en het kriebelde al een tijdje op in de stad te wonen. Op deze manier kunnen we ontdekken hoe de stad ons bevalt." Inmiddels woont ze met haar man en twee kinderen in Rotterdam op een fantastische plek, namelijk in een oude kerk. Een mooi project waarin nu ruim dertig appartement gerealiseerd zijn. Veel oude elementen zijn behouden, wat het extra karakteristiek maakt.

Tessa's favorieten

Kom proefzitten in de winkels

Wil je net als Tessa ook zo'n mooie eethoek? Kom dan naar één van de HelloChair winkels. Ons enthousiaste team helpt je graag met jouw zoektocht en geeft gratis advies. We helpen je graag! Heb je vragen? Bel dan gerust naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl.