Zakelijk

Hello! Wil je een zakelijke bestelling plaatsen? Dan zit je hier goed.

Korting op grote aantallen

Bij HelloChair werken we regelmatig samen met zakelijke klanten. We leveren aan kantoren, horeca, (zorg)instellingen, ZZP-ers, scholen en meer. Ons team denkt graag met je mee over de inrichting van een mooie en functionele ruimte.

Wil je graag korting op grote aantallen? Dat kan! Neem dan contact met ons op. Bij een zakelijke bestelling vanaf 6 stuks of € 1.500 maken we een scherpe offerte voor je. Uiteraard gratis en vrijblijvend.

Vraag een offerte aan
Laat onderaan deze pagina je gegevens achter of mail je verzoek naar zakelijk@hellochair.nl. Je mag uiteraard ook bellen naar 0345-228740 (ma-vr 9:00u-17:30u). We helpen je graag!

Samenwerking met interieuradviseurs

Ook werken we veel samen met stylisten, architecten en projectinrichters. Speciaal voor hen hebben wij een samenwerkingsprogramma.

Interieuradviseurs komen regelmatig in de HelloChair winkel om stoelen te shoppen voor klanten, soms ook samen met een klant. Het is fijn om ruim 300 stoelen op één plek te hebben en ze stuk voor stuk uit te proberen.

Twijfels? Dan is het geen probleem om de stoel mee naar huis te nemen om te kijken hoe de stoel in huis staat. Ook maatwerk is mogelijk: in de winkel hebben we van alle merken stofstalen liggen om precies de juiste kleur en materiaal voor jouw project uit te zoeken.

Wil je graag meer weten en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via zakelijk@hellochair.nl en we vertellen je graag meer.

Samenwerking met interieuradviseurs

Ook werken we samen met stylisten, architecten en projectinrichters. Speciaal voor hen hebben wij een partnerprogramma.

Interieuradviseurs komen regelmatig in de HelloChair winkel om stoelen te shoppen voor klanten, soms ook samen met een klant. Het is fijn om ruim 300 stoelen op één plek te hebben en ze stuk voor stuk uit te proberen. Twijfels? Dan is het geen probleem om de stoel mee naar huis te nemen om te kijken hoe de stoel in huis staat. Ook maatwerk is mogelijk: in de winkel hebben we van alle merken stofstalen liggen om precies de juiste kleur en materiaal voor jouw project uit te zoeken.

Wil je graag meer weten en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Joost (joost.wels@hellochair.nl).

Vraag een offerte aan!
Gratis en vrijblijvend.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Bedankt voor je aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom HelloChair?

Scherpe prijs

Bij zakelijke bestellingen vanaf 6 stuks of bij besteding vanaf € 1.500 maken we een aangepaste prijs voor je. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Gratis bezorgd op afspraak

We nemen contact met je op voor het maken van een leverafspraak. We bezorgen tot de 9e verdieping, incl. gratis liftmateriaal mocht dat nodig zijn.

Montage en plaatsing op de juiste plek

We bezorgen met onze Premium bezorgservice. De bezorgers pakken jouw zakelijke bestelling uit, monteren dit en zetten het meteen op de plek waar jij dat wilt.

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen