HelloChair is dé specialist in on-trend eetkamerstoelen worden. Vanuit onze ruime winkel in Culemborg én onze webshop helpen wij klanten om een keuze te maken uit een ruime collectie design eetkamerstoelen. Stoelen die niet alleen comfortabel zitten, maar die zorgen voor goede gesprekken en lang en gezellig tafelen. Bovendien stoelen die een lange levensduur hebben, want wij vinden dat we zuinig moeten zijn op onze planeet.

Het is onze visie om consumenten die op zoek zijn naar “de eetkamerstoelen van nu” te inspireren en helpen door de best mogelijke shopervaring te bieden. Dit doen we door samen de stoel te kiezen die het beste bij je past. Online met een duidelijke keuze in kleur, stijl en eigenschappen. En in de grote HelloChair winkel, waar je het zitcomfort kunt ervaren en alle materialen goed kunt vergelijken.

Joost Wels en Jan-Noud Hutten, de founders van HelloChair, hebben een jarenlange ervaring in e-commerce en de meubelbranche en zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals die mee willen groeien met deze startup.


Vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Parttime verkoopmedewerker (weekend)

Over de rol

Als verkoopmedewerker ben jij mede het gezicht van van de HelloChair winkel in Culemborg. Samen met de klant ga je op zoek naar de best passende eetkamerstoelen. Je doel is om met jouw enthousiasme en kennis van de producten de klant te verleiden tot een aankoop in de winkel of via de webshop. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat de klanten optimaal begeleid worden tijdens het gehele aankoopproces.

Hoe ziet een werkdag er dan bijvoorbeeld uit?

Voordat de winkel in de ochtend open gaat zorg je dat alles klaar staat om een dag klanten optimaal te kunnen helpen in hun zoektocht naar nieuwe eetkamerstoelen. Zodra de winkel opengaat ontvang je klanten en help je hen op basis van hun wensen. Je denkt mee in het kiezen van een model, maar soms ook met de stoffering en kleurkeuze. Als het nodig is heb je even contact met een leverancier om voor de zekerheid de mogelijkheden te checken. Tussen het helpen van klanten door neem je ook de telefoon op om een klant te woord te staan of beantwoord je een klantvraag per mail.

Over jou

Je straalt vertrouwen uit maar hebt bovenal ervaring in een verkoopfunctie in een(woon)winkel. Een mooie bestelling van de klant komt niet voor uit “pushen”, maar uit adviseren. De mogelijkheden per stoel zijn soms eindeloos en daarom is het belangrijk dat je het geduld hebt om gestructureerd samen met de klant de mogelijkheden te bekijken. Daarnaast:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Passie voor design en mooie woonproducten
  • Communicatief sterk en gedreven
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een verkoopfunctie in een (woon)winkel
  • Flexibele mindset om te kunnen werken in een startup omgeving
  • Inzetbaar op zondag als vaste dag (5 uur), flexibel voor eventueel andere dagen

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Woonwinkel verkoopmedewerker op de zondagen? Dan horen we graag van je!

Contractduur: 12 maanden
Parttime uren: 5 per week
Verwachte startdatum: 28-2-2021
Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen