HelloChair wil dé specialist in on-trend eetkamerstoelen worden. Op dit moment zijn wij druk bezig met de verbouwing van onze ruime winkel en kantoor in het fraaie, oude centrum van Culemborg. Vanuit hier én vanuit onze webshop helpen wij klanten straks om een keuze te maken uit een ruime collectie design eetkamerstoelen. Stoelen die niet alleen comfortabel zitten, maar die zorgen voor goede gesprekken en lang en gezellig tafelen. Bovendien stoelen die een lange levensduur hebben, want wij vinden dat we zuinig moeten zijn op onze planeet.

Het is onze visie om consumenten die op zoek zijn naar “de eetkamerstoelen van nu” te inspireren en helpen door de best mogelijke shopervaring te bieden. Dit doen we door samen de stoel te kiezen die het beste bij je past. Online met een duidelijke keuze in kleur, stijl en eigenschappen. En in de grote HelloChair winkel, waar je het zitcomfort kunt ervaren en alle materialen goed kunt vergelijken.

Joost Wels en Jan-Noud Hutten, de founders van HelloChair, hebben een jarenlange ervaring in e-commerce en de meubelbranche en zoeken enthousiaste professionals die mee willen groeien met deze startup.


Vacatures

Op dit moment hebben wij helaas geen vacatures openstaan. Denk je toch dat jij goed binnen ons team past? Reageer dan door een open sollicitatie te sturen naar Joost Wels via joost.wels@hellochair.nl. 

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen