BESTELLEN

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Op HelloChair.nl kun je betalen met iDEAL of creditcard. 

Koop je een product in onze winkel? Dan kun je betalen met je pinpas of creditcard.

Ook is het mogelijk om bij orders vanaf € 600 te kiezen voor een aanbetaling van 25%. Het resterende bedrag betaal je zodra jouw bestelling in ons magazijn binnenkomt. Nadat we het volledige bedrag ontvangen hebben, bellen we om een bezorgafspraak te maken.

HelloChair werkt samen met betaalpartner Mollie. Het kan zijn dat je deze naam terugvindt op jouw bankafschrift.

Betaal ik bezorgkosten?

Je betaalt bij HelloChair geen verzendkosten. Tot een orderbedrag van € 750 wordt je bestelling standaard geleverd met PostNL. Bestellingen boven de € 750 worden op afspraak en tot aan de drempel geleverd.

Het is ook mogelijk om je bestelling met onze Premium bezorgservice te laten bezorgen. Je producten worden dan uitgepakt, gemonteerd en het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee. Je betaalt dan € 19,95 bezorgkosten voor bestellingen boven de € 750. Bij bestellingen onder de € 750 betaal je € 39,95 voor Premium bezorging. Meer lezen over onze Premium bezorgservice? Dat kan hier. Tafels vanaf € 1000 leveren we altijd gratis met onze Premium bezorgservice.

Mijn bestelling is niet geleverd. Wat nu?

Wat vervelend dat je bestelling niet is geleverd. Graag kijken we met je mee:

Track & trace
In je mailbox heb je van ons een track & trace-code ontvangen. Controleer of de bezorgdienst wellicht de tijdvakindicatie heeft aangepast.

'We hebben je gemist'
Soms hebben we je helaas toch gemist of je hebt misschien de bel niet gehoord. Controleer je brievenbus of er een briefje van de bezorgdienst in ligt. Dan is je pakket waarschijnlijk bij de buren of op een afhaallocatie geleverd.

Bezorgadres
Controleer je bezorgadres en postcode, wellicht is er een foutje gemaakt. Je kunt deze gegevens vinden op je orderbevestiging en in je track & trace-code.

Je pakket toch niet gevonden? Neem dan contact op met onze klantenservice en we zoeken zo snel mogelijk naar een oplossing!

BEZORGEN

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer het product op voorraad is én je hebt het voor 21:00 uur besteld, dan heb je het product morgen nog in huis. Bij een orderwaarde van € 750 of meer wordt jouw bestelling op afspraak geleverd. We nemen dan binnen 1-2 werkdagen contact met je op om een leverafspraak te maken. Lees hier alles over bestellen en levertijden.

Bezorgen jullie ook in België?

Ja, wij bezorgen ook in België! Voor bezorgen én retourneren gelden in België dezelfde voorwaarden als in Nederland. Dus altijd gratis verzending met PostNL en orders vanaf € 750 worden op afspraak geleverd.

RETOURNEREN & GARANTIE

Hoe kan ik retourneren?

Ben je niet tevreden met je aankoop? Je kunt binnen 30 dagen een retouraanvraag indienen. Vul het formulier op deze pagina in en we nemen je retouraanvraag binnen twee werkdagen in behandeling.

Wij zorgen voor een retourlabel waarmee je jouw pakket kunt afgeven bij een PostNL punt of kunt meegeven aan een pakketbezorger (let op: meegeven aan een bezorger is niet mogelijk in België). 

Producten die speciaal voor jou op maat geproduceerd zijn, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Dat zijn producten die in de winkel samen met onze adviseur op maat zijn samengesteld of gestoffeerde producten van de (Deense) designmerken en Mobitec. Hetzelfde geldt voor op maat gemaakte tafels van HelloTable en grote aantallen stoelen/barkrukken die speciaal voor jou besteld zijn. Bij twijfel kun je ons een mailtje sturen: klantenservice@hellochair.nl 

Betaal ik verzendkosten voor mijn retourzending?

HelloChair neemt de kosten voor de heenzending voor haar rekening. Het retourneren van producten proberen we tot een minimum te beperken: het kost geld en is niet duurzaam. Maar het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren. Daarom vragen we klanten een kleine tegemoetkoming in de kosten van de retourzending, namelijk € 6,95 per pakket. Bestaat je bestelling bijvoorbeeld uit twee dozen? Dan rekenen wij 2x € 6,95 verzendkosten.

Is je bestelling geleverd met onze bezorging op afspraak of Premium Bezorgdienst (waardoor de stoel uitgepakt en gemonteerd is) en wil je de bestelling toch op een later moment retourneren? Dan rekenen wij € 29,95 wanneer wij de bestelling weer bij je op komen halen. Voor het uiterste noorden van het land is dat €59,95.

Indien je een nieuwe bestelling plaatst voor andere stoelen worden de kosten van het retourneren daarop in mindering gebracht.

Hoelang duurt het voor mijn betaling is teruggestort?

Wanneer je een retouraanvraag hebt ingediend, gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag. Je ontvangt het te ontvangen bedrag binnen 14 dagen van ons retour op het rekeningnummer waarmee je jouw betaling hebt voldaan.

Hoeveel bedenktijd heb ik?

Wettelijk gezien heb je 14 dagen bedenktijd. Bij HelloChair geven we je wat extra bedenktijd, namelijk 30 dagen. Producten die op maat worden gemaakt kunnen helaas niet worden geannuleerd of geretourneerd.


GARANTIE

Hoeveel jaar garantie heeft mijn product?

HelloChair biedt producten van gerenommeerde fabrikanten aan. Daardoor is de kans op een defect minimaal. Desondanks kan er altijd een incidenteel mankement ontstaan aan een product. Je hebt 2 jaar garantie op fabricage- en materiaalkwaliteit. Op deze pagina vind je alle informatie over garantiebepalingen en voorwaarden.

  Wat te doen bij een product dat defect is? Dien dan een garantieaanvraag in via het formulier op deze pagina.

  Ik heb een kapot product ontvangen. Wat nu?

  Wat vervelend dat je bestelde product kapot is geleverd. Vul het formulier in op deze pagina en we lossen het zo snel mogelijk voor je op. 


  WINKEL

  Kan ik alle producten in de winkel bekijken?

  We hebben een ruime collectie eetkamerstoelen in onze winkels in Bussum, Culemborg en Delft. Helaas hebben wij geen plek voor ons volledige assortiment, maar we hebben een mooie selectie gemaakt van ruim 300 stoelen, tientallen tafels, barkrukken en wat accessoires. In de praktijk betekent dit dat 80% van de stoelen op de site ook te zien is in de winkel, in 1 of soms meerdere kleur/stof varianten.

  Wat zijn de openingstijden van de winkel?

  De HelloChair winkel in Culemborg is 7 dagen per week geopend.

  Maandag t/m vrijdag: 10:00-17:30 uur
  Zaterdag: 10:30-17:00 uur
  Zondag: 11:30-16:30 uur

  De HelloChair winkel in Bussum is 7 dagen per week geopend.

  Maandag t/m vrijdag: 10:00-17:30 uur
  Zaterdag: 10:30-17:00 uur
  Zondag: 11:30-16:30 uur

  De HelloChair winkel in Delft is 5 dagen per week geopend.

  Maandag: Gesloten
  Dinsdag t/m vrijdag: 10:00-17:30 uur
  Zaterdag: 10:30-17:00 uur
  Zondag: Gesloten

  Wat is het adres van de winkel?

  HelloChair heeft drie ruime winkels.

  HelloChair Bussum
  Landstraat 7
  1404 JD Bussum

  HelloChair Culemborg
  Markt 46
  4101 BZ Culemborg

  HelloChair Delft
  Bastiaansplein 2B
  2611 DC Delft

  Op deze pagina vind je meer informatie over de HelloChair winkels.

  Product Vendor

  Product title

  €29,95

  Verwijderen

  Subtotaal

  Bestellen