Bij HelloChair vinden we het belangrijk dat we jou ook tijdens de lockdown kunnen adviseren. Dit kan op de volgende manier: 

- Videobellen of gewoon bellen voor advies: mail naar klantenservice@hellochair.nl of bel nu: 0345-228740. Als je mailt reageren we direct, ook 's-avonds en in het weekend.
- bezoek de HelloChair afhaalbalie of interieurstudio. Daar kunnen we 1 of meerdere stoelen laten zien, corona-proof. Die zitten in de winkel en zijn toegankelijk: ma-vr van 9:30-17:30 en zaterdag van 12:00-16:00
- Probeer een stoel thuis uit. Haal hem op bij onze afhaalbalie, of wij brengen hem bij je thuis: HelloChair@home rijdt de hele dag rond
- Wij sturen stofstalen naar jou op
- Elke dag telefonisch bereikbaar: 0345-228740

De HelloChair winkel is tijdelijk gesloten zoals bekend, maar online gaan we vol door en kun jij natuurlijk blijven bestellen. 

Wel snappen we dat het fijn is om toch even op die stoel te kunnen zitten of de stof te voelen. Het HelloChair team doet er  alles aan om jou ook tijdens de lockdown te helpen met de aankoop van stoelen. Zo zijn we 7 dagen per week telefonisch bereikbaar, kun je met ons videobellen voor advies, versturen wij stofstalen en hebben wij HelloChair@Home in het leven geroepen! Hieronder vind je alle mogelijkheden zodat jij ook in deze tijd de perfecte eetkamerstoel kunt vinden.

Wij versturen stofstalen

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleur of stof! Daarom sturen wij tijdens de lockdown onze stofstalen naar jou op. Zo kun je thuis en op je gemak bekijken of de kleur en stof in jouw interieur past. Stuur ons een mailtje naar klantenservice@hellochair.nl met de gewenste stoel, kleur of stof en wij sturen de stalen nog dezelfde dag (tijdens werkdagen en op zaterdag) naar je op. Bellen naar 0345-228740 kan ook.

Telefonisch bereikbaar

Het HelloChair team is zeven dagen per week telefonisch bereikbaar voor advies, tips of vragen: 0345-228740. Ook via e-mail (klantenservice@hellochair.nl) en de oranje WhatsApp button op de website kun je ons bereiken (ook buiten kantoortijden).

Telefonisch zijn wij op de volgende tijden bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag van 10:30 - 17:30 uur
Zaterdag & zondag van 12:00 - 16:00 uur

Videobellen met online advies

Wil je wel onze ruime stoelen collectie bekijken maar heb je liever geen fysiek contact? Maak dan gebruik van ons advies op afstand! Plan een afspraak met ons in en wij videobellen je via WhatsApp terug. We laten je een aantal modellen uit onze winkel zien en bespreken alle mogelijkheden op het gebied van maatwerk en we bieden mooie maatwerkdeals! Je kan een afspraak maken via onderstaande knop, bel naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl. Meestal kan een afspraak ook per direct! Gewoon doen, want we zitten klaar voor je!

Ook kunnen we een filmpje voor je maken van elke stoel uit de winkel (en dat zijn er meer dan 300!)

Plan hier online een afspraak in

HelloChair afhaalbalie

Tijdens de lockdown periode zijn de HelloChair corona-proof afhaalbalie en interieurstudio gewoon open. Hier heb je de mogelijkheid om stoelen en/of stofstalen af te halen en te bekijken. Zo kun je de stoel(en) thuis óf in onze speciale afhaalbalie-ruimte uitproberen. Onze studio en afhaalbalie is op de volgende dagen en tijden geopend:
Maandag t/m vrijdag van 13:00 - 17:30 uur
Zaterdag van 12:00 - 16:00 uur

Bellen kan naar 0345-228740 of klantenservice@hellochair.nl en geef alvast de gewenste stoel aan.

HelloChair@Home

Het vinden van de juiste eetkamerstoel is niet altijd eenvoudig. Het is fijn om op de stoel te kunnen zitten en materialen te voelen. Met HelloChair@Home brengen wij tijdens de lockdown periode 1 of meerdere stoelen bij je langs! We zetten de stoel (met een eventuele stofstaal) bij jou thuis. Het proefzitten kan dan beginnen! We wachten tot je de stoel hebt geprobeerd en nemen hem daarna weer mee terug. Wil jij ook dat we bij jou langskomen? Bel naar 0345-228740 of mail naar klantentenservice@hellochair.nl.

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen