Shop online of kom langs in de HelloChair winkel! We zijn op afspraak geopend. Je kunt 7 dagen per week meer dan 300 stoelen uitproberen, uiteraard coronaproof en helemaal vrijblijvend. Mail naar klantenservice@hellochair.nl of bel naar 0345-228740 en laat ons weten wanneer je wilt langskomen. De winkel is ruim opgezet en we geven je alle tijd om rustig rond te kijken. Ook staan onze adviseurs voor jou klaar om je te helpen met maatwerk. Je bent van harte welkom met twee volwassenen (+kinderen), je hoeft niet buiten te wachten én we hebben een toilet waar je gebruik van kunt maken. 

 

Alle mogelijkheden op een rij

1. Winkel veilig op afspraak

We snappen dat het fijn is om toch even op een stoel te zitten of de stof te voelen. Gelukkig is de HelloChair winkel weer open! Maak een afspraak en kom veilig winkelen op afstand. De winkel is ruim opgezet en we geven je alle tijd om rustig rond te kijken. Uiteraard geheel vrijblijvend! Je kunt ons mailen of bellen om je gewenste tijd door te geven.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 9:00-17:30u
Zaterdag van 10:30-17:00u
Zondag van 11:30 - 16:30u

Op Koningsdag, Hemelvaartsdag en beide Pinksterdagen zijn wij geopend van 11:30-16:30u.

Afspraak maken? Bel naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl of maak online een afspraak.

Maak online een afspraak ➜

2. Bestel stofstalen

Heb je al wel een stoel op het oog, maar twijfel je over de kleur van de stof? Bestel dan stofstalen, zodat je thuis op je gemak kunt bekijken of de kleur en stof in jouw interieur past.

Nog hulp nodig met je keuze? Bel of mail ons gerust!

Bestel stofstalen ➜

3. (Video)bel voor gratis advies

Ben je op zoek naar nieuwe stoelen, maar vermijd je liever fysiek contact? Maak dan gebruik van ons gratis advies op afstand! 

Plan een afspraak met ons in en wij (video)bellen jou op het afgesproken tijdstip. We laten je een aantal modellen uit onze winkel zien en bespreken alle mogelijkheden op het gebied van maatwerk en we bieden mooie maatwerkdeals. Ook kunnen we een filmpje voor je maken van elke stoel uit de winkel (en dat zijn er ruim 300!).

Wil je een afspraak maken?Bel naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl mag ook. Vaak hebben we direct tijd voor je. Gewoon doen, want we zitten voor je klaar!

4. HelloChair@Home (in overleg)

Wil je zien hoe een stoel bij jou in huis staat en wil je weten of hij lekker zit? Dan kan met onze HelloChair@Home service! Tijdens de lockdown brengen we één of meerdere stoelen bij je langs. Deze serivce bieden wij aan in overleg en is afhankelijk van je woonplaats.

We zetten de stoel (eventueel met stofstalen) bij jou thuis, zodat jij kunt proefzitten en de stof kunt voelen. We wachten tot je de stoel hebt geprobeerd en nemen hem daarna weer mee terug. Wil jij ook dat we bij jou langskomen? Laat ons dan even weten waar je woont en om welke stoelen het gaat. Bel naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl.

Neem contact op ➜

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen