WIN: Hartman tuinset en Plantsome planten t.w.v. € 2400

[VERLOPEN] Speciaal voor Moederdag hebben wij in samenwerking met Hartman en Plantsome een geweldige winactie. Je maakt nu kans op een Hartman Sophie tuinset, bestaande uit vier stoelen en een tafel! Maar dat is niet alles: je krijgt ook een mooi Plantsome plantenpakket. Met een beetje mazzel zitten jullie er voortaan tijdens het Moederdagontbijt mooi bij. Scroll gauw verder en doe mee!

Meedoen kan t/m 11 mei 2023.

De winactie is afgelopen...

Helaas kun je niet meer deelnemen aan de winactie. De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Wat kun je winnen?

4x Hartman Sophie tuinstoel t.w.v. €192,50

Al jaren een populaire tuinstoel! De Sophie tuinstoel is bestendig tegen alle weersomstandigheden, bestendig tegen krassen én verkleurt niet. Tel daarbij het heerlijke zitcomfort bij op en je hebt een stoel waar je zomer én winter van kunt genieten.

1x Hartman Sophie tuintafel t.w.v. €1100

De Sophie tuintafel is gemaakt van massief teakhout en heeft een afmeting van 170 x 100 cm. Het witte detail aan de bovenkant van de poten matcht perfect met de witte tuinstoelen.

Er is nog meer!

Plantsome plantenpakket t.w.v € 500

Kan jouw terras naast een nieuwe tuinset ook wel een groene make-over gebruiken? Dat komt goed uit! Naast een tuinset, maak je ook kans op een compleet plantenpakket van Plantsome. Bij Plantsome doen ze er alles aan om jou een dagelijkse dosis natuur te geven. Met deze mooie planten moet dat zeker lukken! De set bestaat uit 13 planten en worden allemaal (behalve de klimplanten) geleverd inclusief groene Elho pot.

Olijfboom 150 cm, pampasgras 60 cm (2x), bamboe 80 cm (2x), Carex gras 40 cm (2x), klimplanten (2x) en fruitstruikjes 40 cm (4x).

Ontdek meer voor jouw tuin


Ontdek de Hartman Sophie stoelen


Hello mooie tuinmeubelen!

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen