Fotoverslag: HelloChair op de
vt wonen&design beurs 2023

Van 3 t/m 8 oktober 2023 is het weer zo ver: de vt wonen&design beurs! Hét woonspektakel van het jaar waar je volop inspiratie kunt opdoen voor je interieur. Als de specialist in stoelen vinden wij dat HelloChair daar ook dit jaar niet mag ontbreken. Wij doen verslag!

Stoelen, stoelen en nog meer stoelen

Het is alweer de tweede keer dat we deelnemen aan de vt wonen&design beurs in de EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Dit jaar is onze stand bijna drie keer zo groot als vorig jaar en er pronken maar liefst 7 eettafels, 59 stoelen en 4 barkrukken. Stiekem zijn we heel trots op onze mini HelloChair winkel. Onze locatie is perfect: dichtbij de ingang. Dus zodra de deuren van de beurs om 10 uur opengaan, loopt de stand meteen vol. Te gek!

Een mooie mix aan stoelen

Het is natuurlijk lastig om op 72 m2 ons hele assortiment te showen, maar we hebben een mooie selectie gemaakt met voor ieder wat wils. Bekende merken die je sowieso terugziet zijn Mobitec, Jesper Home, Bodilson, Bree's New World, Vitra, Zuiver, Woood, BePureHome, Fritz Hansen, Kave Home en HAY.

De bezoekers zijn enorm enthousiast en het is een feestje om met iedereen in gesprek te gaan en te vertellen over onze mooie merken.

Nieuw: HelloTable Steelo

En als de voorbereiding van de beurs en de inrichting de nieuwe HelloChair winkel in Delft nog niet genoeg is, lanceren we deze week ook een nieuwe eettafel. We stellen je graag voor aan onze allernieuwste eettafel uit de HelloTable collectie: de Steelo! Een trendy eettafel die je – net als alle andere HelloTable tafels – helemaal zelf kunt samenstellen.

Je kiest zelf de vorm van het tafelblad en de afwerking daarvan. In tegenstelling tot de Novum eettafels heeft de HelloTable Steelo een stalen ronde poot, die verkrijgbaar is verschillende trendkleuren. Wij worden heel blij van een beetje kleur in eettafel-land en zo te horen heel veel bezoekers ook. Erg leuk om te horen!

Hello sfeerimpressie

Lukt het je dit jaar niet om even hello te zeggen op de vt wonen&design beurs? Dan hebben we speciaal voor jou hieronder een aantal foto's, zodat je er toch een beetje bij bent. Hopelijk tot volgend jaar!