Mobitec Toro: zo stel je jouw droomstoel samen

De Mobitec Toro is de perfecte stoel voor als je van finesse en comfort houdt. De Toro collectie is ontzettend uitgebreid en er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

Oneindig veel mogelijkheden

Licht, comfortabel en praktisch: de Toro stoel combineert details met eenvoud. En dat alles in een prachtig design. Je kunt kiezen voor geometrische, houten poten of voor een uniek houten onderstel. Daarnaast kun je kiezen voor een gewone of gebogen rugleuning en scala aan kleuren, stoffen, motieven en tinten. De zitting en rugleuning zijn van elkaar gescheiden, dat maakt het mogelijk dat je twee verschillende materialen kunt combineren.

Pierre Wegnez

Designer Pierre Wegnez wilde bij de Toro serie niets aan het toeval overlaten. Zo zitten er bijvoorbeeld geen zichtbare schroeven in de rugleuning.

Heb je nog vragen over de Mobitec Toro collectie? Zowel online als in de winkels staan we voor je klaar. In onze winkels kun je de Mobitec Toro bewonderen, proefzitten, en verschillende kleurstalen bekijken.

Mobitec Toro met armleuning

Mobitec Toro zonder armleuning

Met of zonder armleuning

Urenlang tafelen? De Mobitec Toro is ook verkrijgbaar met armleuning. De Toro heeft een gewone of gebogen rugleuning, die ook dient als armsteun. Leuk detail: de stoel met armleuning kun je aan je tafel hangen, handig voor het schoonmaken van je vloer!

Verschillende onderstellen

Je kunt bij de Toro kiezen voor gekruisde poten die in elkaar vloeien. Deze metalen poten zijn slechts 15 mm dik en zorgen voor een slanke uitstraling. Deze poten zijn in verschillende kleuren en soorten metaal te verkrijgen. Liever geen metalen onderstel? Het houten onderstel is net zo mooi, maar geeft een meer Scandinavische look. Het houten onderstel is mogelijk in andere afwerkingen en houtsoorten. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor zwart hout.

Met armleuning

Mobitec Toro C0212

Mobitec C0412

Zonderarmleuning

Mobitec Toro C0110

Mobitec Toro C0310

Verschillende stoffen

Mobitec heeft een eindeloos aanbod aan stoffen, patronen en kleuren. Zo creëer je jouw droomstoel! Het is ook mogelijk om de zitting en rugleuning verschillend te stofferen. Aangezien de zitting en de rugleuning fysiek van elkaar gescheiden zijn, kun je voor één stoel twee kleuren of zelfs twee materialen combineren.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over de Mobitec Toro collectie? Bel dan gerust naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl. Ook ben je altijd welkom in de HelloChair winkels in Culemborg en Bussum om de Toro te bewonderen. We helpen je graag!