Zo stel je jouw Jesper Home stoel samen

Het merk Jesper Home is enorm in opmars. Steeds meer klanten in onze winkels vallen voor een ontwerp van dit Nederlandse merk. Wij snappen goed waarom: de stoelen zitten goed, hebben een mooi design én je kunt jouw stoel volledig customizen. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden!

Stel je eigen stoel samen

De collectie van Jesper Home is zeer uitgebreid. Je kunt inmiddels kiezen uit honderden stoelen: de zeven verschillende zittingen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren én je deze kunt combineren met één van de twintig verschillende onderstellen. Laat je hierdoor niet afschrikken. Op de Jesper Home pagina kun je eenvoudig filteren op wat jij mooi vindt, zodat uiteindelijk jouw favoriete combinatie overblijft. Ook in de HelloChair winkel denken we graag met je mee en geven we gratis advies.

Een impressie van de Jesper Home stoelen

Bepaal jouw favoriete zitting

De best verkochte Jesper Home stoel is op dit moment de Yanai, een comfortabele stoel met een dik gevulde zitting en een open rugleuning. Maar ook de andere modellen, zoals de Hofu en Misaki worden steeds populairder. Stuk voor stuk zijn het mooie (kuip)stoelen die ontworpen zijn met veel oog voor esthetiek én comfort. Elke zitting is verkrijgbaar in meerdere kleuren, van beige tot roze en donkergrijs.

Kinko

Noto

Kies uit 20 verschillende onderstellen

Elke zitting is te combineren met één van de twintig onderstellen. Je kunt kiezen uit vier verschillende designs die allemaal in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. In totaal kun je dus kiezen uit maar liefst twintig onderstellen!

De meest gekozen uitvoering is de Jesper Home Yanai turn, met een 180 graden draaibare spinpoot. Het onderstel draait soepel, waardoor je de stoel gewoon op zijn plek kunt laten staan wanneer je wilt zitten of opstaan.

Naast de turn kun je kiezen uit drie andere onderstellen, ook gemaakt van hoogwaardig metaal. De Jesper Home ‘cross’ loopt in een kruis, de ‘slide’ heeft twee rechte lijnen en de ‘beehive’ lijkt op een gespiegelde hexagoon. Elke type onderstel is verkrijgbaar in zwart, wit, goud, roségoud en chroom.

4 verschillende designs

Turn
(180 º draaibaar)

5 verschillende kleuren

Zwart

Wit

Goud

Roségoud

Chroom

Verschillende stofferingen

Bij elke zitting hoort een andere soort stof. Zo heeft de Hofu bijvoorbeeld een iets grover geweven stof dan de Yanai. En op de Misaki stoel zit een heerlijk zachte stof.

In de collectie vind je vooral veel warme aardetinten, zoals beige, bruin, terracotta en warmgrijs. Maar ook liefhebbers van kleurrijke stoelen kunnen hun hart ophalen, zo is de Kushi verkrijgbaar in geel en blauw en de Kinko in geel, oranje en groen. Ook zijn de Yanai, Misaki en Ikata verkrijgbaar in een mooie roze tint.

Vind je het lastig kiezen? Laat je dan inspireren door onderstaande Jesper Home stoelen die onze klanten zelf samenstelden.

Populaire combinaties van klanten

Yanai
Pigeon
turn zwart

Misaki
Anemone
cross goud

Hofu
Wild Walnut
turn zwart

Kushi
Black-Out
beehive zwart

Ikata
Funky Fudge
slide zwart

Kinko
Hunter Green
turn roségoud

Yanai
Tuscan Terra
slide zwart

Noto
Real Teal
beehive roségoud

Vloerdopjes voor Jesper Home stoelen

Alle Jesper Home stoelen worden standaard geleverd met kunststof dopjes onder de poten. Wil je je vloer extra beschermen? Dan raden we aan om speciale vilten dopjes bij te bestellen die je eenvoudig op het onderstel monteert. In onze webshop vind je vloerbescherming voor de turn en de slide, cross of beehive.

Scherpe Jesper Home deal

Wil je de uitgebreide collectie van Jesper Home in het echt bekijken? Of jouw eigen stoel samenstellen? Kom dan naar één van de HelloChair winkels, daar hebben we alle stofstalen liggen. We helpen en adviseren je graag! Mocht je nog vragen hebben of er zeker van zijn dat jouw favoriete stoel in de winkel staat, bel dan naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl.

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen