Bij HelloChair zijn we groot fan van Gubi. De stoelen en tafels zijn geïnspireerd op 'vergeten items' uit het verleden en in een modern/klassiek jasje gegoten. Gubi werd in 1967 opgericht door Gubi en Lisbeth Olsen en is sindsdien één van de grootste Deense designmeubelmerken. De meest populaire modellen zijn de Beetle en de Bat eetkamerstoelen. Bij HelloChair kun je je eigen Gubi eetkamerstoel helemaal zelf samenstellen. Op deze pagina vind je alvast alle mogelijkheden. Kom langs in de HelloChair winkel of bel ons voor een online advies gesprek.

1. Kies het onderstel

Zowel de Beetle als de Bat serie van Gubi zijn verkrijgbaar met veel verschillende soorten poten. We zetten hier de mogelijkheden voor je op een rij:

- Kunststof poten in black, alabaster white en new beige
- Metalen poot in antique brass, black chrome, black matt, brass semi matt en chrome
- Houten poot in american walnut, black stained beech, oak semi matt en smoked oak matt

Zo heb je dus veel verschillende manieren om je eigen stoel samen te stellen!

2. De juiste zitting

De zitting van je nieuwe Gubi stoel is misschien wel het belangrijkste onderdeel. Want wil je het liefst een stoel met armleuning? Kies dan een stoel uit de Bat collectie. Liever geen armleuning? Dan is de Beetle eetkamerstoel misschien meer wat voor jou.

Beide modellen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, namelijk: alabaster white, black, dark green, new beige en sweet pink.

De Beetle-serie is ook nog vekrijgbaar in drie aanvullende kleuren: pebble brown, pastel green en amber brown.

Wil je de zitting graag bekleed hebben met een stof? Dat kan op drie verschillende manier:

- de volledige stoel
- alleen de binnenkant van de stoel
- alleen de zitting van de stoel

Wanneer je stoel volledig laat bekleden kun je voor een speel effect ook nog voor een bies in een andere kleur kiezen

3. Kies je favoriete stof

De keuze op het gebied van stoffen is bij Gubi enorm. We helpen je in de HelloChair winkel graag met het maken van de perfecte combinatie. We hebben van verschillende stoffen een stofstaal beschikbaar in de winkel. Onder andere deze stoffen kun je (in verschillende kleuren) komen bekijken:

- Light Bouclé
- Dandy (Velvet)
- Eros
- Remix
- Hallingdal 65
- Steelcut trio
- Hot Madison

De stoffen zijn er in allerlei verschillende variaties: van wol en velvet tot leder en linnen. Dus of je nu op zoek bent naar tijdloos, modern of klassiek, er is voor ieder wat wils!

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen