HelloChair opent derde winkel in Delft

CULEMBORG, 17 juli 2023 – Eind dit jaar opent omnichannel speler HelloChair de deuren van haar nieuwe winkel in Delft. Na Culemborg en Bussum, is dit de derde in de rij. In de HelloChair winkel van maar liefst 500 m2 kunnen consumenten terecht voor heel veel eetkamerstoelen en eettafels.

De nummer 1 in stoelen

Begin 2020, midden in coronatijd, durfden Joost Wels en Jan-Noud Hutten het aan om te starten met een vernieuwend concept: HelloChair. Het is inmiddels dé place to be voor eetkamerstoelen. In de winkels in Culemborg en Bussum vind je meer dan 300 stoelen van ruim 40 merken. Ook vind je er talloze eettafels en sinds vorig jaar ook verlichting en vloerkleden om de eetkamer compleet te maken. Online is het assortiment nog veel uitgebreider, vind je alles overzichtelijk in categorieën en kun je makkelijk filteren om jouw droomstoel te vinden.

“Na drie jaar HelloChair kunnen we wel stellen dat we écht specialist zijn. Met een klein team hebben we hard gewerkt om dat te realiseren.” vertelt Joost Wels, één van de eigenaren van HelloChair.

Logische stap

HelloChair is ervan overtuigd dat Nederland behoefte heeft aan specialisme en persoonlijke benadering. Een derde winkel in Delft is daarom een logische stap. “Veel klanten komen al uit deze regio naar onze winkels in Culemborg en Bussum. Kennelijk voorziet ons concept in de behoefte; klanten vinden het fijn om een plek te hebben met alleen maar stoelen.” licht Wels toe. “Daarnaast past deze stap bij onze omnichannel propositie die we hiermee versterken.”

Alles voor de klant

Bij HelloChair kun je ook terecht voor gratis advies. Het team weet alles over stoelen en denkt graag van A tot Z mee, van het onderhoud tot de vloerbescherming. Het bedrijf heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, vertelt Joost. “We hebben niet voor niets ruim 700 Trustpilot-reviews met gemiddeld vijf sterren. We doen alles voor de klant. Heeft de bestelling onverhoopt een langere levertijd? Dan hangen wij meteen zelf aan de telefoon. Is er iets misgegaan bij de montage? Dan stappen we vaak zelf in de auto om de klant persoonlijk te helpen.”

Medio oktober zal HelloChair de deuren van haar nieuwe winkel openen aan het Bastiaansplein in Delft bij het winkelgebied Zuidpoort. Wil je onderdeel zijn van dit jonge, groeiende bedrijf? Solliciteer dan als Storemanager of Verkoopadviseur!


Niet voor publicatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joost Wels via 06-42324413 of joost.wels@hellochair.nl.

Hieronder vind je een aantal beelden van de HelloChair winkel in Bussum. Meer beeldmateriaal kun je aanvragen via marketing@hellochair.nl.

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen