De winkel is 7 dagen per week geopend!
Bekijk en probeer ruim 300 stoelen in Culemborg.
Neem alvast een kijkje in het filmpje hieronder!
_


Urenlang stoelen bekijken in webshops en nog niet weten hoe een stoel echt zit? De HelloChair winkel in Culemborg is er om jouw keuzestress bij het uitzoeken van eetkamerstoelen tot een minimum te beperken. Je vindt enkele honderden stoelen in de ruime HelloChair winkel, en die mag je allemaal uitproberen uiteraard. Tevens vind je er tientallen tafels, zitzakken en leuke accessoires. Dus kom langs; advies en een heerlijke kop koffie zijn inbegrepen!
Vrijwel alle stoelen die je vindt in de HelloChair webshop zijn te zien in de winkel. Op de product pagina van elk product kun je zien of die in de winkel te zien is. Vaak is dat dan in 1 of meerdere kleuren of uitvoeringen en met stofstalen van alle beschikbare kleuren.
_
De HelloChair winkel is 7 dagen per week geopend!
Maandag t/m vrijdag 10:30-17:30 uur
Zaterdag 10:30-17:00 uur
Zondag 12:00-16:00 uur
_

Covid-19 maatregelen bij HelloChair

De veiligheid van onze klanten en medewerkers staat bij HelloChair centraal. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM omtrent hygiëne en houden 1.5 meter afstand van onze klanten. Onze winkel is ruim opgezet en heeft twee verdieping zodat klanten en medewerkers altijd voldoende afstand van elkaar kunnen houden. Wel vragen we je om bij verkoudheidsklachten en koorts thuis te blijven. Daarnaast kunnen onze medewerkers een mondkapje dragen wanneer jij dit prettig vindt. Op deze manier hopen we samen de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. 

De HelloChair winkel is zeer ruim opgezet, dus veilig om te winkelen. De ochtenden zijn relatief gezien rustiger dan de middagen, maar ook in de middag is er voldoende ruimte. Voel je je toch niet comfortabel en wil je liever alleen naar de winkel komen? Dat kan! Maak een afspraak via deze link en kies voor 'Corona private shopping'. Dit is mogelijk op werkdagen tussen 09:00 en 10:30. Wij zorgen ervoor dat je de winkel op het geboekte moment volledig voor jezelf hebt. 

HelloChair winkel info

Bezoek ons
HelloChair
Markt 46
4101 BZ Culemborg
klantenservice@hellochair.nl
0345-228740

Openingstijden
7 dagen per week geopend!

Maandag 10:30 - 17:30 uur 
Dinsdag 10:30 - 17:30 uur
Woensdag 10:30 - 17:30 uur
Donderdag 10:30 - 17:30 uur
Vrijdag 10:30 - 17:30 uur
Zaterdag 10:30 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 16:00 uur

Kom je liever op een andere tijd voor een private shopping ervaring? Mail dan naar klantenservice@hellochair.nl

Wat kun je verwachten in de winkel?

Een paar honderd eetkamerstoelen van meer dan 15 mooie merken, maar ook tientallen tafels en wat leuke accessoires! In de over 2 verdiepingen verdeelde ruime winkel vind je stoelen voor iedereen: van tijdloos Deens design tot een hippe velvet of gestoffeerde stoel. Er zijn stoelen in alle prijsklasses verkrijgbaar!

Bekijk stofstalen en verschillende materialen
Op de productpagina van het artikel staat vermeld of het product te zien is in de winkel. Dat betekent dat het in 1 of meerdere kleuren of uitvoeringen te zien is in de HelloChair winkel in Culemborg. Van de kleur van jouw keuze is er sowieso een sample of ander voorbeeld beschikbaar. Veel stoelen zijn leverbaar in een groot aantal variaties. Die zijn lang niet allemaal zichtbaar op de webshop, maar in de winkel hebben we stofstalen en alle informatie over de uitvoering van jouw keuze.

Route & parkeren

Parkeren in het Centrum kan op meerdere plaatsen. Een veel gebruikte parkeerplaats is die aan de Jodenkerkstraat. Je tikt het adres Ooostersingel 9 in en via het bruggetje aan de linkerzijde rijd je eenvoudig het parkeerterrein op. 

HelloChair is gevestigd in het monumentale pand naast de grote kerk die je al ziet vanaf de parkeerplaats. De kosten voor de parkeerplaats zijn maximaal €2 voor een hele dag. Deze kosten brengen we uiteraard in mindering op een eventuele aankoop. Je kunt ook de groene borden naar de gratis parkeerplaatsen in Culemborg centrum volgen.

Tip: als je tijd over hebt is het de moeite waard om door het fraaie, oude centrum te wandelen. Daar vind je leuke winkels en verrassende eet- en koffietentjes. 

HelloChair winkelteam
HelloChair werkt met een enthousiast team waarin ervaring en frisse ideeën samenkomen. Oprichters Jan-Noud Hutten en Joost Wels hebben ruime ervaring op het gebied van online shoppen. Het HelloChair winkelteam, onder leiding van Laurens van Wieringen, doet er alles aan om jou een fijne winkelervaring te bezorgen.

Tips om je bezoek voor te bereiden

Kom je langs in onze winkel om een stoel te bekijken? Meet dan van tevoren vast de hoogte, lengte en breedte van je tafel op (zowel aan de binnen- als buitenkant). Ook is het handig om eventueel foto's van gordijnen, vloeren of de tafel mee te nemen.      

Maak een afspraak
Het kiezen van de juiste eetkamerstoel kan soms best lastig zijn. We denken bij HelloChair heel graag met je mee! Heb je behoefte aan extra advies, hulp bij verschillende materialen of een stoel op maat? Maak dan een afspraak en wij plannen een uur voor je in om jou te helpen bij je zoektocht. Even bellen naar 0345-288740 kan ook!

Maak een afspraak

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen