OPEN VANAF 1 SEPTEMBER: Kom langs voor advies en inspiratie

De HelloChair winkel in Culemborg is er om jouw keuzestress bij het uitzoeken van eetkamerstoelen tot een minimum te beperken. Sterker nog, het uitzoeken van nieuwe stoelen wordt een feestje! Je vindt enkele honderden stoelen in de HelloChair winkel in Culemborg, en die mag je allemaal uitproberen uiteraard. Dus kom langs; advies en een heerlijke kop koffie zijn inbegrepen!

We zijn op zoek naar een ervaren verkoop medewerker voor in de winkel. Ervaring in een woonwinkel en affiniteit met mooie producten is uiteraard vereist. Voor meer info ga naar https://werkenbij.hellochair.nl/

Wat kun je verwachten? Een paar honderd eetkamerstoelen van meer dan 15 mooie merken, maar ook tientallen tafels en wat leuke accessoires. In de over 2 verdiepingen verdeelde ruime winkel vind je stoelen voor iedereen: van tijdloos Deens design tot een hippe velvet of stoffen stoel.

Veel stoelen zijn leverbaar in een groot aantal variaties. Die zijn lang niet allemaal zichtbaar op de webshop, maar in de winkel hebben we stofstalen en alle informatie over de uitvoering van jouw keuze.

Route en parkeren
Parkeren in het centrum van Culemborg kan op meerdere plaatsen. Een veel gebruikte parkeerplaats is die aan de Jodenkerkstraat. Je tikt als adres Oostersingel 9 in, en via het bruggetje aan de linkerzijde rijd je het parkeerterrein op. HelloChair is gevestigd in het monumentale pand naast de grote kerk die je al ziet vanaf de parkeerplaats. De kosten voor deze parkeerplaats bedragen maximaal €2 voor een hele dag. Die brengen we uiteraard in mindering op je eventuele aankoop. Maar je kunt ook de groene borden naar de gratis parkeerplaatsen in Culemborg centrum volgen.
Tip: als je tijd over hebt is het de moeite waard door het fraaie oude centrum te wandelen. Daar vind je leuke winkels en verrassende eet- en koffiegelegenheden

HelloChair werkt met een enthousiast team waarin ervaring en frisse ideeën samenkomen. Oprichters Jan-Noud Hutten en Joost Wels hebben ruime ervaring op het gebied van online shoppen. Het HelloChair team onder leiding van Shopmanager Laurens van Wieringen doet er alles aan om je een fijne winkelervaring te bezorgen!

De HelloChair Winkel                                   
HelloChair                                                      
Markt 46    
4101 BZ Culemborg                                                                               

Openingstijden:
Di-Wo: 13:00-17:30 uur 
Do-Vr: 9:30-17:30     
Za: 10:00-16:00 (vanaf 5 september op zaterdagen geopend)                                                 

Klik hier voor het maken van een afspraak. Dat is mogelijk zowel binnen als buiten de hierboven genoemde openingstijden.

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Afrekenen