De HelloChair winkel is weer geopend! Je kunt hier 7 dagen per week meer dan 300 stoelen uitproberen, uiteraard coronaproof en helemaal vrijblijvend. De winkel is ruim opgezet en we geven je alle tijd om rustig rond te kijken. En onze adviseurs helpen je ook graag met maatwerk wanneer jij dat wilt. Je kunt binnenlopen zonder afspraak.

Kom langs in de HelloChair winkel

Wil je graag stoelen uitproberen, verschillende materialen vergelijken of simpelweg even rondneuzen? Dat kan! In de ruime HelloChair winkel in Culemborg kun je zo'n 300 stoelen van meer dan 15 merken bewonderen. We zijn 7 dagen per week open!

De HelloChair winkel is echt een stoelen-walhalla. Je vindt er twee verdiepingen bomvol stoelen, maar ook tafels, barkrukken en fauteuils. Of je nu betaalbare trendy stoelen wilt, van Scandinavisch design houdt of comfortabele stoelen zoekt: bij HelloChair vind je een ruime collectie stoelen in diverse prijsklassen.

Ons enthousiaste team denkt met je mee en vertelt je graag meer over de merken, producten en materialen. Ook maatwerk is mogelijk; diverse stoelen kun je personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. De winkel is heel ruim opgezet en er is alle ruimte om rustig rond te kijken, een afspraak maken is dus niet nodig! Er is een toilet aanwezig.

Kom je toch liever langs op afspraak? Dat kan ook! Je hebt dan ruim de tijd om te zoeken naar de perfecte stoel en we staan gegarandeerd voor jou klaar wanneer je ons nodig hebt.

Maak een afspraak ➜

Gratis advies en maatwerk

Je kunt uiteraard rustig rondneuzen, maar ons winkelteam helpt je graag met je zoektocht. We geven gratis advies en nemen de tijd om jou te helpen met het vinden van de juiste stoel.

Maatwerk
Veel stoelen zijn leverbaar in talloze verschillende variaties. Deze staan niet allemaal online in onze webshop, maar in de HelloChair winkel hebben we alle stofstalen en informatie om de stoel aan te passen aan jouw wensen. Lees hier meer over maatwerk.

Stoelen uitproberen
Wil je weten of de stoel die jij op het oog hebt in de winkel te zien is? Op de productpagina staat (in groene letters) vermeld of het product in de winkel aanwezig is. Zo ja, dan staat die stoel in één of meerdere kleuren of uitvoeringen in de winkel. Mocht de stoel niet in jouw kleur aanwezig zijn, hebben we uiteraard stofstalen van alle stoelen beschikbaar.

Openingstijden

De HelloChair winkel is 7 dagen per week open. Wil je langskomen? Mail dan naar klantenservice@hellochair.nl of bel 0345-228740.

Maandag 10:30-17:30u
Dinsdag 10:30-17:30u
Woensdag 10:30-17:30u
Donderdag 10:30-17:30u
Vrijdag 10:30-17:30u
Zaterdag 10:30-17:00u
Zondag 11:30-16:30u

Op Hemelvaartsdag en beide Pinksterdagen zijn wij geopend van 11:30-16:30u.

Adres
HelloChair
Markt 46
4101 BZ Culemborg

Parkeren

HelloChair is gevestigd in het monumentale pand naast de kerk op de Markt in Culemborg.

Parkeren in het centrum kan op meerdere plaatsen. Een veelgebruikte parkeerplaats is die aan de Jodenkerkstraat. Vanaf daar loop je in twee minuten naar de HelloChair winkel. Navigeer naar Oostersingel 9 en rijd via het bruggetje aan de linkerzijde de parkeerplaats op. Het dagtarief is maximaal €2. Deze kosten brengen we uiteraard in mindering op een eventuele aankoop. Je kunt ook de groene borden naar de gratis parkeerplaatsen in Culemborg-Centrum volgen.

Tip! Mocht je tijd over hebben, is het de moeite waard om door het fraaie, oude centrum van Culemborg te wandelen. Je vindt er leuke winkels en verrassende eet- en koffietentjes.

Tips om je bezoek voor te bereiden

Meten is weten
Goede voorbereiding is het halve werk! Meet daarom van tevoren de hoogte, lengte en breedte van je tafel op. Vergeet ook de dikte van het tafelblad en de ruimte tussen de poten niet. Ook is het handig om eventueel foto’s van je interieur (gordijnen, vloer, tafel) of andere kleur- en stofstalen mee te nemen. Ons team denkt graag met je mee!

Maak een afspraak
Het kiezen van de juiste stoel kan best lastig zijn. Heb je behoefte aan extra advies of wil je een stoel op maat? Maak dan vooraf een afspraak, zodat we een uur de tijd nemen om jou te helpen met je zoektocht. 


Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen