Kom langs in de HelloChair winkel in Culemborg (en in Bussum vanaf december 2021!)

Wil je graag stoelen uitproberen, eettafels bekijken, verschillende materialen vergelijken of simpelweg even rondneuzen? Dat kan! In de ruime HelloChair winkel in Culemborg kun je zo'n 300 stoelen van meer dan 20 merken bewonderen. We zijn 7 dagen per week open!

De HelloChair winkel is echt een stoelen-walhalla. Je vindt er twee verdiepingen bomvol stoelen, maar ook tafels, barkrukken en fauteuils. Of je nu betaalbare trendy stoelen wilt, van Scandinavisch design houdt of comfortabele stoelen zoekt: bij HelloChair vind je een ruime collectie stoelen in diverse prijsklassen.

Ons enthousiaste team denkt met je mee en vertelt je graag meer over de merken, producten en materialen. Ook maatwerk is mogelijk; diverse stoelen en tafels kun je personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. De winkel is ruim opgezet en je hebt alle tijd om rustig rond te kijken. Ook is er een toilet aanwezig.

Kom naar de winkel voor gratis advies en een mooie deal!

Openingstijden

De HelloChair winkel is 7 dagen per week open.

Maandag 10:00-17:30u
Dinsdag 10:00-17:30u
Woensdag 10:00-17:30u
Donderdag 10:00-17:30u
Vrijdag 10:00-17:30u
Zaterdag 10:30-17:00u
Zondag 11:30-16:30u

Let op: zondag 5 december zijn wij gesloten.

Adres
HelloChair
Markt 46
4101 BZ Culemborg

klantenservice@hellochair.nl
0345-228740

Gratis advies en maatwerk

Je kunt uiteraard rustig rondneuzen, maar ons winkelteam helpt je graag met je zoektocht. We geven gratis advies en nemen de tijd om jou te helpen met het vinden van de juiste stoel en/of eettafel.

Maatwerk
Veel stoelen en tafels zijn leverbaar in talloze verschillende variaties. Deze staan niet allemaal online in onze webshop, maar in de HelloChair winkel hebben we alle stof- en kleurstalen en informatie om de stoel aan te passen aan jouw wensen. Lees hier meer over maatwerk.

Stoelen uitproberen
Wil je weten of de stoel die jij op het oog hebt in de winkel te zien is? Op de productpagina staat (in groene letters) vermeld of het product in de winkel aanwezig is. Zo ja, dan staat die stoel in één of meerdere kleuren of uitvoeringen in de winkel. Mocht de stoel niet in jouw kleur aanwezig zijn, hebben we uiteraard stofstalen van alle stoelen beschikbaar.

Parkeren

HelloChair is gevestigd in het monumentale pand naast de kerk op de Markt in Culemborg.

Parkeren in het centrum kan op meerdere plaatsen. Een veelgebruikte parkeerplaats is die aan de Jodenkerkstraat. Vanaf daar loop je in twee minuten naar de HelloChair winkel. Navigeer naar Oostersingel 9 en rijd via het bruggetje aan de linkerzijde de parkeerplaats op. Het dagtarief is maximaal €2. Deze kosten brengen we uiteraard in mindering op een eventuele aankoop. Je kunt ook de groene borden naar de gratis parkeerplaatsen in Culemborg-Centrum volgen.

Tip! Mocht je tijd over hebben, is het de moeite waard om door het fraaie, oude centrum van Culemborg te wandelen. Je vindt er leuke winkels en verrassende eet- en koffietentjes.

Tips om je bezoek voor te bereiden

Meten is weten
Goede voorbereiding is het halve werk! Meet daarom van tevoren de hoogte, lengte en breedte van je tafel op. Vergeet ook de dikte van het tafelblad en de ruimte tussen de poten niet. Ook is het handig om eventueel foto’s van je interieur (gordijnen, vloer, tafel) of andere kleur- en stofstalen mee te nemen. Ons team denkt graag met je mee!

Maak een afspraak
Het kiezen van de juiste stoel kan best lastig zijn. Heb je behoefte aan extra advies of wil je een stoel op maat? Maak dan vooraf een afspraak, zodat we een uur de tijd nemen om jou te helpen met je zoektocht. 


Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen