Muuto is een Scandinavisch merk met een duidelijk concept: nieuwe perspectieven ontdekken en ontwerpen. De ontwerpen van Muuto zijn herkenbaar aan het Scandinavische design: een eenvoudig karakter, strakke lijnen en organische vormen. Ook niet geheel onbelangrijk, Muuto werkt met toekomstgerichte materialen en technieken. Hierdoor werken zij mee aan de duurzame ontwikkeling van designmerken over de hele wereld. Op deze pagina nemen we je mee in alle mogelijkheden voor een Muuto stoel op maat. In de HelloChair winkel in Culemborg, óf op afstand via een videogesprek of mail, helpen we je graag met een stoel op maat.

1. Kies je onderstel

Bij een stoel van Muuto heb je de keuze uit veel verschillende materialen en type onderstellen. Ga je voor een stoel uit de Fiber serie? Dan kun je kiezen uit slede, swivel, houten of stalen onderstel óf voor een bureaustoel variant met wielen.

De stalen onderstellen van de Fiber collectie (zowel de gewone als de swivel en slede) zijn mogelijk in het zwart, chrome, wit, dusty green of grijs. Ga je liever voor een houten poot? Dan heb je de mogelijkheid uit oak, black, dusty green, grey, stained dark brown of white.

De Visu eetkamerstoel is verkrijgbaar met een houten, stalen, slede of swivel onderstel. Ook hier is he mogelijk om voor een bureaustoel variant met wielen te kiezen.

Bij de Oslo collectie heb je de keuze uit een stalen onderstel in het zwart, zilver of grijs

2. Kies de juiste zitting

De kuip van de Fiber serie bestaat uit een combinatie van houtvezels en kunststof. Je kunt kiezen uit een kuipstoel met én zonder armleuningen en in de kleuren black, dusty green, grey ochre en white. Je kunt dus een kuip in dezelfde kleur als het onderstel kiezen, maar mixen kan ook!

Bij de Visu eetkamerstoelen kies je voor een zitting in dezelfde kleur als het onderstel. Benieuwd naar alle houten mogelijkheden? Bekijk ze hier. De slede en swivel onderstellen zijn beschikbaar met een grijze, zwarte of witte zitting.

Benieuwd naar alle kleuren en materialen? In de HelloChair winkel hebben we van alle materialen een voorbeeld beschikbaar. Soms als volledige stoel en altijd als kleurstaal. In principe kun jij een stoel van Muuto helemaal naar jouw wensen samenstellen.

3. Ga voor een stoffering

Kies je liever voor een wat luxere uitstraling? Geef je favoriete Muuto stoel dan een gestoffeerd jasje! Er zijn heel veel verschillende stofferingen mogelijk, van leder tot fluweel en wol. Bij HelloChair hebben we van de volgende stoffen een voorbeeld in de winkel liggen:

- Remix
- Hallingdal
- Steelcut trio
- Divina
- Wolly from Nevotex

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen