1. Kies het juiste onderstel

Bij het prachtige, Scandinavische Normann Copenhagen heb je keuze uit veel verschillende soorten onderstellen. Ga je voor de populaire Form eetkamerstoel? Dan heb je de keuze uit een houten, stalen, slede of swivel poot. En wanneer je veel thuiswerkt kun je ook voor een bureaustoel variant kiezen. Zowel de houten als stalen poten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bekijk hier alle opties van de Form collectie.

De Hyg collectie van Normann Copenhagen is verkijgbaar met een stalen onderstel in een swivel, rechte of bureaustoel uitvoering. Benieuwd naar alle opties? Bekijk ze hier.

2. Kies de zitting

De kuip van de Form eetkamerstoel (en barkruk) is gemaakt van stevig kunststof en verkrijgbaar in de volgende kleuren: white, grey, black, blue, green en red. De kuip is volledig recyclebaar en staat garant voor jarenlang zitplezier. Een duurzame keuze dus! Je kan ook kiezen voor een zitting die volledige of alleen aan de binnenkant is bekleed.

De Hyg eetkamerstoelen en barkukken komen in de volgende kleuren: white, grey, black, olive en sand. Ook deze kuipjes zijn volledige recyclebaar en zijn met zo weinig mogelijk impact op het milieu gemaakt. Liever een gestoffeerde zitting? Dat kan ook!

3. Bekleed hem met je favoriete stof

Wil je wat extra comfort? Bekleed je nieuwe Normann Copenhagen dan met een mooie stof! Er zijn heel veel verschillende opties mogelijk, zodat er altijd wel een passende stof voor jou bij zit. In de HelloChair winkel in Culemborg hebben we van alle stoffen een stofstaal beschikbaar. Je kunt kiezen uit de volgende stoffen (allemaal beschikbaar in vele kleuren):

- Camira Synergy
- Camira Main Line Flex
- Camira Aquarius
- Camira Oceanic
- Camira Yoredale
- Camira Zep
- JAB City Velvet
- Sorenson Leather Ultra

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen