5x comfortabele eetkamerstoelen met armleuning

Eetkamerstoelen die heerlijk zitten, maar ook mooi zijn voor het oog. Zo zien we ze graag! In onze winkels komen vaak klanten die op zoek zijn naar een comfortabele eetkamerstoel met armleuning, maar die geen afbreuk doen aan het ontwerp. Deze vijf stoelen bewijzen dat comfort en design absoluut samengaan!

1. Comodo Santos

De Santos zit echt als een troon aan de eettafel. De hoge rugleuning en stevige armleuningen vormen zich perfect om je lichaam. Het matzwarte onderstel is stabiel én solide. Al met al een mooie verschijning aan de eettafel!

De Santos stoel van Comodo kun je laten bekleden met talloze verschillende stoffen, van fluweel tot ribstof en leder. In de HelloChair winkels helpen we je graag met het vinden van jouw perfecte stoel.


2. Mobitec Mood #95

Veruit de meeste klanten in onze winkels vallen voor de Mood #95 van Mobitec. Deze stoel heeft het allemaal: kwaliteit, design én comfort. Het is een perfecte stoel om urenlang te tafelen.

Het fijne van deze stoel is dat hij verkrijgbaar is in talloze verschillende stoffen, kleuren en materialen. Je kunt hem helemaal zelf samenstellen zoals jij dat wilt. Ook is de Mood #95 verkrijgbaar in diverse onderstellen, onder andere een houten poot of stalen (draaibare) kruispoot.


3. HAY AAC 100 collectie

Wanneer je op zoek bent naar een strakker en minimalistischer model, neem dan zeker een stoel uit de HAY About a Chair 100 collectie in overweging. De stoel lijkt op de bekende AAC stoel van HAY, maar dan in een luxer en comfortabeler jasje door de hoge rugleuning. Deze stoel zit als een fauteuil!

Bij het samenstellen van deze stoel kun je kiezen uit diverse onderstellen (hout of staal) en stofferingen. Zelfs een duo stoffering is mogelijk, waarbij de buiten- en binnenkant verschillen. Ook kun je voor een gewatteerde zitting kiezen.


4. Comodo Mix & Match

Erg geliefd is de Mix & Match collectie van Comodo. Een moderne stoel, maar door het zwart gepoedercoate onderstel past de stoel ook in een stoerder interieur.

Je kunt kiezen uit talloze stofferingen, van fluweel tot (micro)leder en van textiel tot suède. Daarnaast is de stoel verkrijgbaar met verschillende zittingen en een spinpoot, vierpoot of slede. Zo zorg je dat de stoel perfect bij jouw stijl past! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan gerust langs in de HelloChair winkels.


5. Bree's New World Kiq

Inmiddels al een tijd in onze collectie en zeker een blijver! Veel klanten zijn direct verkocht zodra ze plaatsnemen in de Kiq stoel. De stoel zit heerlijk, zonder dat er dikke schuimlagen aan te pas komen. Zo blijft de stoel toch strak en slank.

Je bepaalt zelf de looks van de stoel, door het kiezen van de stof en het onderstel. Je kunt ook kiezen voor een duo-stoffering: aan de voorkant stof en de achterkant leer. Het onderstel kan zowel draaibaar als vast en met of zonder wieltjes. Ook verkrijgbaar zonder armleuningen.

Kom naar de winkels voor het samenstellen van jouw Kiq stoel. Ons team helpt je graag!


Extra vloerbescherming

Heb je een kwetsbare vloer? Geen zorgen! Bijna alle stoelen die we verkopen zijn verkrijgbaar met bijpassende vilten vloerdopjes, zodat jouw vloer extra goed beschermd is tegen krassen. Dankzij de juiste vloerbescherming, zorg je ook nog eens dat jouw stoelen makkelijk aanschuiven.

Kom proefzitten

Wil je één van bovenstaande stoelen graag uitproberen? Dan kan! Kom langs in de HelloChair winkels. Ook wanneer je nog vragen hebt of gratis advies wilt, ben je van harte welkom. Ons team helpt je graag!

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen