Mobitec Mood stoelen: alle mogelijkheden op een rij

Wie Mobitec zegt, zegt comfort. Veel klanten in onze winkels zoeken een comfortabele eetkamerstoel met goede looks en vallen meteen voor de Mood stoelen van Mobitec. Het leuke is dat de stoelen volledig personaliseerbaar zijn: van de bekleding tot het onderstel. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden!

Heerlijk zitcomfort

Draaiend of vast. Met houten of metalen poten. Met of zonder armleuningen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat je ook kiest, het comfort krijg je altijd. Wij vinden het niet gek dat de Mobitec stoelen zo geliefd zijn. De stoel zit écht heel goed. Dat komt door de constructie; die is zo vormgegeven, dat de rugleuning perfecte steun in je rug biedt.

Met of zonder armleuning

De Mood stoelen zijn verkrijgbaar met en zonder armleuning. Wil je ruimte besparen of echt iets anders? Kies dan voor een mix van stoelen met en zonder armleuning. Wanneer je het onderstel hetzelfde houdt en alleen de zittingen varieert, creëer je een prachtig speels geheel zonder dat het rommelig wordt.

Mobitec Mood zonder armleuning

Mobitec Mood met armleuning

Verschillende onderstellen

De stoel is verkrijgbaar in verschillende metalen en houten onderstellen. Zo kun je de poot uitzoeken die in jouw interieur past. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren metaal (o.a. zwart, wit, grijs en beige) en houtsoorten (beuken, eiken, noten), waarbij diverse afwerkingen mogelijk zijn.

Ook kun je voor een draaibare stoel gaan. Erg handig om aan tafel te gaan zitten of weer op te staan, zonder de stoel te moeten schuiven of tillen. Het draaibare onderstel heeft zelfs een terugdraaifunctie, wat betekent dat hij altijd terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie. Met wieltjes tover je de stoel zelfs om tot chique bureaustoel.

Voor zowel de metalen als houten poten kun je kiezen welke glijders je wilt, zodat je de altijd juiste vloerbescherming hebt.

Mobitec Mood #91

Metalen sterpoot
M0510

Metalen sterpoot draaibaar
M0710

Metalen spinpoot
M1510

Wieltjes draaibaar
M1310

Houten sterpoot
M0910

Houten sterpoot draaibaar
M1110

Houten poot
M0110

Houten poot draaibaar
M0310

Mobitec Mood #95

Metalen sterpoot
M0512

Metalen sterpoot draaibaar
M0712

Metalen spinpoot
M1512

Wieltjes draaibaar
M1312

Houten sterpoot
M0912

Houten sterpoot draaibaar
M1112

Houten poot
M0112

Houten poot draaibaar
M0312

Verschillende zittingen

De Mood #91 (zonder armleuning) en Mood #95 (met armleuning) zijn de populairste modellen uit de collectie. Wil je nóg meer comfort? De stoel is ook verkrijgbaar met een vast kussen of extra gewatteerde zitting. Beiden zorgen voor een zachte uitstraling en geven extra gezelligheid in huis.

Zonder armleuning

Mood #91

Mood #92

Mood #90

Met armleuning

Mood #95

Mood #96

Mood #99

Verschillende materialen en kleuren

Mood #91 met stof Amarillo

Mood #95 met stof Genova

Mood #90 met stof Zanzibar en Otello

Duurzaamheid

Qua duurzaamheid zit je ook goed bij het Belgische Mobitec. Het merk produceert op bestelling (binnen 6-7 weken), het hout is afkomstig van duurzaam beheerde Europese bossen en ze gebruiken lijm en vernis zonder schadelijke oplosmiddelen. Daarnaast is de kwaliteit hoog, waardoor de stoelen lang meegaan.

Mooie Mobitec deal

Wil je zelf het comfort van de Mobitec stoelen ervaren? Of jouw eigen stoel samenstellen? Kom dan naar één van de HelloChair winkels en we maken een mooie deal voor je! We helpen en adviseren je graag. Mocht je nog vragen hebben, bel dan gerust naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl.

#myhellochair

Zo staan onze stoelen bij klanten thuis!

Mobitec Mood #91 + #95

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen