Audo Copenhagen Harbour Chair: zo stel je jouw perfecte stoel samen

Ben je op zoek naar een kuipstoel met hoog zitcomfort? Dan kom je al gauw uit bij de Harbour stoel van Audo Copenhagen (voorheen MENU). Een designstoel met prachtige ronde vormen! Met of zonder armleuning, houten of metalen onderstel, velvet of kunststof kuip: je kunt deze stoel volledig zelf samenstellen. Wij zetten alle mogelijkheden op een rij.

Comfortabele kuipstoel

We horen het vaak in onze winkel: mannen gaan voor comfort, vrouwen willen een mooi design. De Harbour stoel van Audo Copenhagen heeft het allemaal. ⁠We kunnen niet anders zeggen dat de stoel heerlijk zit. Zelfs over het comfort van de kunststof uitvoering zijn veel klanten verbaasd. De kuip vormt zich perfect rondom je lichaam. Het is een robuuste stoel van hoge kwaliteit waar je jarenlang plezier van zult hebben.

De zitting: met of zonder armleuning

De zitting is verkrijgbaar met en zonder armleuning. De Audo Copenhagen Harbour Side (zonder armleuning) is ietwat minimalistischer en minder aanwezig de ruimte. Met armleuning heeft de Harbour stoel meteen een andere uitstraling. Ook biedt de armleuning net iets meer comfort; tijdens het tafelen kun je lekker je armen erop laten rusten. De Harbour leent zich ook perfect voor het mixen van stoelen met en zonder armleuning.

Audo Copenhagen Harbour Side (zonder armleuning)

Audo Copenhagen (met armleuning)

Het onderstel: metaal of hout

Wanneer je jouw eigen Harbour Chair gaat samenstellen, heb je keuze uit vijf verschillende onderstellen. Het metalen onderstel is verkrijgbaar in zwart en lichtgrijs. Met een houten onderstel oogt de kuipstoel robuuster; je kunt kiezen uit naturel, bruin en zwart. Met een metalen onderstel kom je vaak iets goedkoper uit, natuurlijk wel afhankelijk van welke stoffering je kiest.

Audo Copenhagen Harbour Side

Metaal zwart

Metaal lichtgrijs

Eiken naturel

Eiken bruin

Eiken zwart

Audo Copenhagen Harbour

Metaal zwart

Metaal lichtgrijs

Eiken naturel

Eiken bruin

Eiken zwart

Verschillende bekledingen

Het meest bepalend voor de looks van de stoel is natuurlijk de bekleding. Bij de kunststof uitvoering kun je kiezen uit zes verschilende kleuren: black, white, light grey, olive, khaki en burned red. Wil je liever stof of leder? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. In onze webwinkel vind je een selectie van verschillende opties, maar in de HelloChair winkels hebben we alle stof- en kleurstalen voor je klaarliggen. We denken graag met je mee voor het maken van een mooie combinatie voor jouw Audo Copenhagen Harbour stoel!

Kunststof
(keuze uit 6 kleuren)

Velvet

Leder

Stof

Vloerbescherming

Onder alle Harbour stoelen zitten stevige kunststof vloerdopjes. Ook worden er vilten vloerbeschermers meegeleverd. Wanneer je een kwetsbare (houten) vloer hebt, adviseren we om kunststof dopjes te vervangen door de vilten vloerdopjes.

Mooie Audo Copenhagen deal

Wil je de Audo Copenhagen Harbour Chair in het echt bekijken en uitproberen? Kom dan naar één van de HelloChair winkels! Ons team denkt met je mee voor het personaliseren van jouw stoel en maakt graag een mooie deal voor je. Mocht je nog vragen hebben, bel dan gerust naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl.