Dit zijn de 10 populairste tuinstoelen van nu

Kunststof, aluminium, wicker, staal of hout. Met of zonder armleuning. Wel of niet verstelbaar of stapelbaar. Het aanbod in tuinstoelen is enorm! Om je een handje te helpen met je zoektocht, hebben we de 10 populairste tuinstoelen voor je op een rij gezet. Deze stoelen vallen in de smaak bij onze klanten en zijn van goede kwaliteit. We willen namelijk dat je zo lang mogelijk plezier hebt van jouw tuinstoelen!

De Luxembourg tuinstoel is een blikvanger voor in elke tuin! Deze beroemde designstoel verscheen voor het eerst in 1923 langs de paden van Jardin du Luxembourg in Parijs en wordt vandaag de dag nog steeds geproduceerd voor de openbare tuinen van de stad.

Verkrijgbaar met of zonder armleuning en in verschillende kleuren. Leuk te combineren met de bijpassende loungestoelen, tuintafels en banken.

2. Hartman Sophie

Veruit de populairste tuinstoel in onze collectie is de Sophie van Hartman. De stoel heeft een modern, tijdloos ontwerp en door de goede kwaliteit gaan ze jaren mee.

Je kunt kiezen uit verschillende kuipen, onderstellen en kleuren. Lees hier meer over alle verschillende uitvoeringen.


3. HAY Palissade

Zoek je een echte blikvanger, die ook tegen weer en wind kan? Dan zeggen wij: HAY Palissade! Het design van deze serie zorgt voor een prachtig lijnenspel en het gepoedercoate staal is van sterke kwaliteit.

Verkrijgbaar met en zonder armleuning of in een extra comfortabele dining uitvoering. Voor extra comfort zijn er speciale kussens te koop.


4. WOOOD Bliss

Een spijlenstoel in een modern jasje, maar dan voor buiten! Het kunststof is ideaal voor buitengebruik. De Bliss stoelen zijn leuk te combineren met andere kleuren én gemakkelijk op elkaar te stapelen.


5. Hartman Jill

De Hartman Jill kuipstoel heeft een open rugleuning en dat maakt hem luchtig, praktisch en helemaal van nu. Comfort staat bij Hartman hoog in het vaandel. En dat merk je! Deze stoel zit door de curve-vorm echt als gegoten.

Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en uit een stalen of houten onderstel. Ook zijn er speciale zitkussens voor de Jill.


6. Muuto Linear Steel

Deze minimalistische, elegante en weerbestendige tuinstoel is een ontwerp van Thomas Bentzen. Het idee: duurzame tuinmeubelen combineren met design.

De stoel is verkrijgbaar met en zonder armleuning en in sprekende kleuren. Mooi te combineren met de tuintafels en tuinbanken. De Muuto Linear Steel is een prachtige tuincollectie!

7. Zuiver Albert Kuip

De bekende Albert Kuip stoel van Zuiver is er ook in een buitenvariant! De kuipstoel is gemaakt van aluminium en heeft het comfort van de soortgelijke binnenstoel.

Verkrijgbaar in het groen, zwart, wit en grijs. En met bijpassende kussentjes.


8. Kartell A.I.

De A.I. is een iconische designstoel die absoluut opvalt in jouw tuin. De opengewerkte rugleuning geeft een speels effect.

De stoel heeft zijn naam te denken aan de techniek waar ontwerper Philippe Starck gebruik van maakte: Artificial Intelligence. Hij gebruikte daarbij gerecyclede materialen. Een duurzamere keuze dus!

De Star tuinstoel van Emu is nieuw in ons assortiment en nu al erg geliefd! Dankzij de ronde vormen van de zitting zit ie verrassend comfortabel. Extre fijn: de stoel is weer- en uv-bestendig. Zo geniet je het hele jaar van deze blikvanger in je tuin of op het balkon.

Verkrijgbaar met of zonder armleuning en in verschillende kleuren. Leuk te combineren met de bijpassende tuintafels en banken.


10. Kave Home Isabellini

Het leuke van de Isabellini is dat deze tuinstoel gemaakt is van 100% gerecycled kunststof. Een mooie en duurzamere toevoeging aan jouw tuin dus!

Verkrijgbaar in geel, beige en zwart.


Kom proefzitten

Wil je één van deze populaire tuinstoelen graag uitproberen? Dat kan! Bijna alle tuinstoelen vind je in één van de HelloChair winkels. Wil je zeker weten dat jouw favoriet in de winkel staat? Check dit dan even op de desbetreffende productpagina of neem contact met ons op. Hopelijk tot gauw in onze winkels!

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen