Stijladvies: Bohemian Summer

Instant summer vibes in huis.

Bohemian Summer is een levendige en vrolijke interieurstijl die de warmte en vrijheid van de zomer omarmt.

Deze stijl combineert moeiteloos culturele invloeden, levendige kleuren en natuurlijke elementen om een ontspannen en speelse sfeer te creëren.

Benieuwd naar hoe jij deze stijl in jouw interieur kunt verwerken? Lees dan gauw verder.

Summer vibes in huis

Bohemian Summer draait om het omarmen van diversiteit, vrijheid en een zorgeloze levensstijl. Voel je vrij om te experimenteren, je persoonlijke stempel te drukken en een ruimte te creëren die zowel levendig als ontspannend aanvoelt, perfect passend bij de vrolijke geest van de zomer.

Kleuren en materialen

Kies voor een gedurfd en helder kleurenpalet dat de levendigheid van de zomer weerspiegelt. Denk aan tinten zoals turquoise, koraal, goudgeel, fuchsia en diepe oranjes. Gebruik deze kleuren op muren, eetkamerstoelen en decoratieve accenten om een vrolijke sfeer te creëren.

Speel met verschillende texturen om een rijke en boeiende ruimte te creëren. Combineer weelderige stoffen zoals zijde, fluweel en geborduurde stoffen met natuurlijke materialen zoals riet, bamboe en jute. Denk aan gelaagde kussens, geweven tapijten en gehaakte dekens.

Durf verschillende patronen en prints te mixen, zoals bloemen, geometrische ontwerpen, etnische motieven en strepen. Houd de kleuren binnen hetzelfde palet om een harmonieuze uitstraling te behouden, zelfs als de patronen divers zijn.

Plantjes! Integreer veel groen in je interieur met behulp van kamerplanten en verse bloemen. Hang planten op in macramé hangers, plaats potten op planken en vensterbanken, en creëer een levendige indoor jungle die de natuurlijke geest van de Bohemian Summer weerspiegelt.

Eetkamerstoelen in deze stijl

Stel je voor: een eetkamer die doordrenkt is met de vreugde en vrijheid van de zomer, waar elke maaltijd een feest wordt en elke zitplaats een uitnodiging tot ontspanning biedt. De Bohemian Summer-stijl vindt zijn weg naar je eetruimte door middel van betoverende eetkamerstoelen die een onweerstaanbare mix van kleur, textuur en cultuur belichamen.

Eettafels in deze stijl

De eettafels worden vaak gekenmerkt door hun mix van kleuren, texturen en materialen, zoals ruw hout. Of het nu gaat om gedetailleerd houtsnijwerk, speelse patronen of wereldse invloeden, bohemian stijl eettafels voegen een vleugje avontuurlijke geest toe aan elke eetkamer, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat voor vrienden en familie om samen te komen.

Verlichting en accessoires

Kleurrijke kussens, geborduurd met exotische patronen, nodigen uit tot ontspannen. Ga voor hout, vrolijke kleuren en gekleurd glas. Hang vrolijke wandkleden met etnische motieven op en verwerk een hoop groen door bijvoorbeeld macramé plantenhangers.

Hulp nodig?

Wil je gratis advies voor jouw eethoek in de stijl 'Bohemian Summer'? Bel dan gerust naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl. Ook ben je altijd welkom in de HelloChair winkels . We helpen je graag!