Stijladvies: Industrial Jungle

Waan je in een wereld van rauwe industrie en aarde tinten.

Met de Industral Jungle woonstijl kun je een harmonieuze mix van rauwe industriële en weelderige jungle-elementen creëren. Door zorgvuldig gekozen stoelen, eettafels en accessoires toe te voegen, kun je een unieke en uitnodigende ruimte creëren die de perfecte balans vindt. Durf te experimenteren, en laat je creativiteit de vrije loop om een ruimte te creëren die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

Waan je in een wereld van rauwe industrie en aarde tinten

Het samenspel van warme kleuren en materialen creëert een ruimte die zowel stoer als uitnodigend is, en die een uniek verhaal vertelt over de harmonie tussen mens en natuur, rauw en verfijnd. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe je deze kleuren en materialen kunt combineren om een adembenemende Industrial Jungle omgeving te creëren waarin je je helemaal thuis voelt.

Kleuren en materialen

In de betoverende wereld van de Industrial Jungle woonstijl draait alles om het sublieme samenspel van kleuren en materialen. Deze trend combineert ruwe industriële elementen met weelderige jungle-invloeden, en de keuze van kleuren en materialen speelt hierbij een cruciale rol. Het kleurenpalet van de Industriële Jungle woonstijl omarmt het

beste van twee werelden. Denk aan diepe en rustieke tinten zoals verweerd groen, diep bruin, roestig oranje en verfijnd zwart. Deze kleuren vormen de basis van de industriële kant van de stijl.

Maar wat deze woonstijl echt tot leven brengt, is de toevoeging van levendige jungle-tonen. De materialen in de Industriële Jungle woonstijl zijn net zo divers als de natuur zelf. Robuust metaal, rauw hout en gestructureerd beton vormen de industriële basis, terwijl leer en ruwe stoffen een gevoel van authenticiteit toevoegen. Zachte en weelderige texturen zoals fluweel en zijde brengen de jungle-invloeden tot leven en zorgen voor een gevoel van luxe.

Eetkamerstoelen in deze stijl

Kies stoelen met een industriële uitstraling, zoals metalen frame en lederen of vintage stoffen bekleding. Denk aan verweerd leer of ruwe stoffen voor een authentieke uitstraling. Ga voor neutrale kleuren zoals legergroen, bruin, zwart en grijs, maar voeg ook een vleugje groen toe om de jungle-vibe te versterken. Integreer jungle-geïnspireerde prints zoals bladeren, dierenprints of exotische bloemmotieven op kussens of bekleding. Combineer verschillende stoelstijlen voor een speels effect. Kies bijvoorbeeld stoelen met verschillende rugleuningen of armleuningen, maar houd het kleurenpalet samenhangend.

Eettafels in deze stijl

Ga voor eettafels met een ruwe, industriële look zoals hout en metaal. Een tafel met een robuust houten blad en metalen poten kan de perfecte basis vormen. Plaats kleine potten met klimplanten of vetplanten op de tafel om de jungle-sfeer te versterken. Hangende planten boven de tafel kunnen ook een prachtige toevoeging zijn.

Verlichting en accessoires

Kies voor tafellopers, placemats of servetten met natuurlijke texturen zoals jute of bamboe om een organisch element toe te voegen. Hang een statementlamp boven de eettafel met een industriële look, zoals een hanglamp met een metalen kooi-design voor een eigentijdse touch. Kies voor kunstwerken met jungle-motieven, zoals bladeren, dieren of tropische landschappen. Ook industriële metalen wanddecoraties kunnen goed samengaan met de stijl.

Hulp nodig?

Wil je gratis advies voor jouw eethoek in de stijl 'Industrial Jungle'? Bel dan gerust naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl. Ook ben je altijd welkom in de HelloChair winkels . We helpen je graag!

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen