Scandinavisch, minimalistisch en van hoge kwaliteit. Zo kunnen wij het Deense designmerk MENU het best omschrijven. Sinds 1978 zijn zij al bezig met de beste ontwerpers en ambachtslieden van over de hele wereld te verbinden om zo de beste meubels te ontwerpen. En deze ontwerpen hebben een belangrijk doel: comfortabel en functioneel zijn. De ontwerpen van MENU geven rust aan elk interieur door de fijne lijnen en de eenvoudige kleuren. Daarnaast is het fijn dat je bij een stoel van MENU heel veel kunt combineren. Zo heb je de keuze uit een houten, stalen of aluminium onderstel en zijn er tientallen stoffen beschikbaar om je stoel te bekleden. Deze zijn allemaal te bekijken in de HelloChair winkel in Culemborg. Op deze pagina maken we je vast wegwijs in de verschillende mogelijkheden.  

1. Kies het onderstel

Kies je voor een eetkamerstoel van Menu? Dan kies je voor kwaliteit! De Harbour eetkamerstoel is de meest populaire stoel uit de Menu familie. Bij dit model kun je kiezen uit een swivel, houten of stalen onderstel óf voor een bureaustoel variant met wielen.

Het houten onderstel is beschikbaar in drie verschillende afwerkingen, namelijk mat gelakt, donker gebeitst of zwart gebeitst eikenhout. Het stalen onderstel is beschikbaar in lichtgrijs en zwart. Bij de swivel en bureaustoel variant kies je uit chroom of zwart gelakt aluminium.

De Co Chair serie van Menu komt altijd met vier stalen poten en is verkrijgbaar in volledig chrome of met een zwart gepoedercoat onderstel.

2. De juiste zitting

De kunststof kuip van de Harbour collectie is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, namelijk: burned red, olive, khaki, white, light grey en black. Het is ook mogelijk om de kuip te stofferen. Dit kan aan de binnenkant maar je kan er ook voor kiezen om de volledige kuip te bekleden. De Harbour is beschikbaar met én zonder armleuning.

Bij de Co Chair collectie kies je voor de rugleuning en zitting uit drie verschillende soorten hout: natural oak, dark stained oak en black oak. Verder kun je de zitting laten stofferen en heb je een variant met én zonder armleuning.

3. Ga voor een zachte stof

Je nieuwe MENU stoel kun je bekleden met veel verschillende soorten stoffen. In de HelloChair winkel hebben we van elke stof een stofstaal beschikbaar zodat je eindeloos kunt mixen & matchen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire stoffen:

- City Velvet
- Champion
- Geya
- Clay
- Steelcut 2
- Divina Melange
- Canvas
- Hallingdal 65
- Colline 2
- Hot Madison Reloaded
- Steelcut Trio 3
- Dakar

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen