Mix & match: stel je eigen Comodo stoel samen

Soms heb je een prachtige stoel op het oog, maar is de kleur of het onderstel nét niet wat je zoekt. Herkenbaar? Misschien is dan de Mix & Match-collectie van Comodo iets voor jou. Deze trendy stoel kun je volledig zelf samenstellen in een HelloChair winkels. Het idee is simpel: je kiest de zitting, het onderstel, de bekleding en tadaaa: daar is jouw eigen unieke stoel!

Bepaal zelf jouw stijl

Alle stoelen uit de Mix & Match-collectie zijn super comfortabel en geschikt om urenlang te tafelen. De stijl van de stoel is lastig te omschrijven; afhankelijk van jouw keuzes past de stoel zich namelijk volledig aan jouw interieur aan. Met een fluwelen bekleding heeft de stoel een totaal andere uitstraling dan met een stoere leren bekleding. Ook het onderstel is bepalend voor de looks van deze trendy stoel.

Verschillende zittingen

Allereerst de vraag: wil je een stoel met of zonder armleuningen? Beide opties zitten heerlijk, maar een zitting met armleuningen biedt nét iets meer comfort. Zeker wanneer je van plan bent lang te tafelen, is het fijn om je armen te laten rusten om een armleuning. Ook kun je kiezen uit verschillende rugleuningen: met een strak horizontaal stiksel of ietwat speelser en stoerder verticaal stiksel.

Horizontaal stiksel - Zonder armleuning

Horizontaal stiksel - Met armleuning

Verticaal stiksel - Zonder armleuning

Verticaal stiksel - Met armleuning

Verschillende onderstellen

Je kunt kiezen uit drie verschillende onderstellen: spinpoot, vierpoot en slede. De eerstgenoemde is ook verkrijgbaar in een draaibare variant. Welk onderstel je ook kiest, ze zijn allemaal stabiel en gemaakt van stevig metaal.

Spinpoot

Spinpoot draaibaar

Vierpoot

Slede

Alle opties op een rij

`Vind je het lastig om een voorstelling van alle mogelijke combinaties te maken? Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijkheden, zowel met als zonder armleuning. De naam van de stoel hangt af van zowel de zitting als het onderstel.

Clinta

Clinta

Carbina

Carbina

Cas

Cas

Besson

Besson

Colta

Colta

Bolta

Bolta

Kies zelf de bekleding

Wanneer je de zitting en het onderstel hebt gekozen, komt het leukste en misschien wel het lastigste: de bekleding! De keuze hierin is zeer uitgebreid, dus de kans is groot dat er een match voor jou bij zit. Je kunt in de HelloChair winkels kiezen uit verschillende soorten en kleuren stoffen, leder, microleder en lederlook. Kom je er niet uit? Ons team denkt maar al te graag met je mee.

Kom proefzitten

Wil je deze stoel uitproberen en jouw eigen Breeze stoel samenstellen? Kom dan naar één van de HelloChair winkels en we maken een mooie deal voor je! We helpen en adviseren je graag. Mocht je nog vragen hebben, bel dan naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl.

Meer advies en inspiratie

10 tips voor het kiezen van een eetkamerstoel

5x comfortabele stoelen met armleuning

De zoektocht naar nieuwe stoelen kan lang en lastig zijn. Het is belangrijk om met een aantal factoren rekening te houden. Wij geven je tips!

Ben je op zoek naar een eetkamerstoel die comfortabel zit, maar ook mooi is voor het oog? Deze vijf stoelen bewijzen dat comfort en design absoluut samengaan!