Trend: huiselijke sfeer op kantoor

Omdat we steeds meer thuiswerken, verlangen we ook op kantoor naar gezelligheid en comfort. Onderzoeken tonen zelfs aan dat een huiselijke sfeer de productiviteit verbetert. Belangrijk dus dat iedereen zich thuis voelt op kantoor! En hoe fijn is het als klanten en zakelijke relaties zich op hun gemak voelen wanneer ze bij jou over de vloer komen?

De hoogste tijd om jouw kantoorruimtes eens van een huiselijk sausje te voorzien! We laten je graag zien welke ruimtes eenvoudig om te toveren zijn naar een huiselijke setting.

Idee 1: vergaderen in huiselijke sfeer

Een vergaderruimte is dé plek voor creatieve ideeën en vindingrijke oplossingen. Steeds meer kantoren hebben daarom een warme, huiselijke uitstraling. Het gevoel in een vergaderruimte heeft namelijk invloed op de productiviteit en de sfeer. Niet gek dus dat er steeds meer vraag is naar stoelen voor een huiselijke vergaderruimte! Bij HelloChair ben je daarvoor aan het juiste adres.

Met de juiste kleuren, vormen en materialen creëer je dat huiselijke gevoel. Kies bijvoorbeeld voor comfortabele, gestoffeerde stoelen in een warme kleur. Veel merken hebben mooie eetkamerstoelen in hun assortiment, die met een paar kleine aanpassingen ook perfect zijn als vergaderstoel.

Idee 2: een wachtruimte waar je op je gemak zit

De wachtruimte is vaak het visitekaartje voor jou bedrijf of praktijk. Het is belangrijk dat klanten of zakelijke relaties zich zo snel mogelijk op hun gemak voelen in de ontvangstruimte. Deze ruimte moet dus niet aanvoelen als een kille wachtkamer, maar juist als een huiselijke setting. Comfort is belangrijk om het wachten niet als vervelend te laten ervaren. Wij hebben talloze stoelen in het assortiment waarop je jouw klanten met een gerust hart kunt laten wachten.

Wil je in een praktijk juist kunststof stoelen vanuit hygiënisch oogpunt? Ook daarmee kun je klanten en patiënten zich thuis laten voelen. Ons team helpt je graag met het maken van mooie kleur- en stoelcombinaties.

Optie 3: kantoorruimtes voor onstpanning

Ontspanning op kantoor is belangrijk en is steeds vaker een hot topic. Een goed teken dat het welzijn van werknemers steeds meer aandacht krijgt! Een ontspannende kantoorruimte is de plek waar collega's even kunnen opladen en waar het even niet over werk hoeft te gaan.

Heb je weleens gedacht aan een bar op kantoor? Of een koffiehoek die aanvoelt als het gezellige koffietentje bij jou op de hoek. Ook in een lunchruimte kun je het gevoel van thuis terugbrengen. Wij helpen je graag met de juiste keuze voor eetkamerstoelen, fauteuils en barkrukken die hieraan bijdragen. Voor elke ruimte gaan we op zoek naar het gewenste zitmeubilair!

Gratis advies

Heb je hulp nodig bij het inrichten van een ontspannen ruimte op kantoor? Bel dan gerust naar 0345-228740 of mail naar klantenservice@hellochair.nl. Ook ben je altijd welkom in de HelloChair winkels. Onze adviseurs helpen je graag met het maken van een plan!