Wachtruimte inrichten

Op onze stoelen kun je je klanten wel even laten wachten.

Van huisartsenpraktijken tot kantoren en ziekenhuizen: overal waar klanten wachten zijn stoelen nodig. En daarvoor ben je bij HelloChair aan het juiste adres! De producten van onze merken lenen zich perfect voor het inrichten van wachtruimtes.

Armstoelen

Fauteuils

Tafels

Vloerkleden

Populaire stoelen voor wachtruimtes

Inspiratie

Laat je inspireren door onze klanten.

Stel een huiselijke wachtruimte samen

Een wachtruimte is hét visitekaartje van jouw bedrijf of praktijk. Daarom is het fijn dat klanten of patiënten zich op hun gemak voelen wanneer ze wachten op een afspraak. Een huiselijke sfeer met een comfortabele stoel, de juiste verlichting of een fijne tafel om aan te zitten kunnen hier goed bij helpen.

Bij HelloChair vind je talloze merken die geschikte meubels voor een wachtruimte hebben. Populaire merken zijn HAY, Vitra, Mobitec en Muuto. De stoelen van deze designmerken zitten vaak heel comfortabel en zijn van goede kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Ook zijn er talloze opties voor het customizen van de stoel. Zo kun je vaak zelf de stoffering en het onderstel kiezen.

Heb je al een specifieke stoel op het oog voor jouw wachtruimte en wil je korting op grote aantallen? Dat kan! Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan via het formulier of neem direct contact met ons op. Mail naar zakelijk@hellochair.nl of bel naar 0345-228740 en we maken vrijblijvend een scherpe deal voor je.

Top 3 stoelen voor een wachtruimte

HAY

Menu

Vitra

Advies

We denken graag met je mee!


Gratis advies in de HelloChair winkels


Trend: huiselijke sfeer op kantoor


Stel je eigen stoel samen

Hulp nodig?

Heb je vragen over zakelijke samenwerkingen, het gratis advies of wil je gewoon even 'hello' zeggen? Bel dan gerust naar 0345-228740 of mail naar zakelijk@hellochair.nl. Ook ben je altijd welkom voor een kop koffie in de HelloChair winkels. We helpen je graag!