Vergaderruimte inrichten

De mooiste stoelen voor jouw kantoor.

Wist je dat je bij HelloChair ook terecht kunt voor stoelen en tafels voor vergaderruimtes? Regelmatig leveren we de mooiste inrichting voor kantoorprojecten. De producten van onze merken lenen zich perfect voor het inrichten van vergaderruimtes!

Vergaderstoelen

Vergadertafels

Bureaustoelen

Verlichting

Populaire stoelen voor vergaderruimtes

Inspiratie

Laat je inspireren door onze mooie merken.

Stel jouw eigen vergaderstoel samen

De tafel en stoelen zijn de basis van een vergaderruimte. Ze vormen dé plek waar de beste ideeën ontstaan. Wist je dat je met de keuze van de inrichting invloed hebt op de productiviteit én de sfeer van een vergadering?

Bij HelloChair vind je talloze merken die geschikte stoelen en tafels in het assortiment hebben. Populaire merken zijn HAY, Vitra, Mobitec en Muuto. De stoelen van deze designmerken zitten vaak heel comfortabel (perfect voor lange vergaderingen) en zijn van goede kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Ook zijn er talloze opties voor het customizen van de stoel. Zo kun je vaak zelf de stoffering en het onderstel kiezen.

Heb je al een specifieke stoel op het oog voor jouw project en wil je korting op grote aantallen? Dat kan! Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan via het formulier of neem direct contact met ons op. Mail naar zakelijk@hellochair.nl of bel naar 0345-228740 en we maken vrijblijvend een scherpe deal voor je.

Top 3 stoelen voor een vergaderruimte

HAY

About a Chair AAC 21 stoel
Bekijk de collectie
Lees meer over de mogelijkheden

Vitra

Muuto

Advies

We denken graag met je mee!


Gratis advies in de HelloChair winkels


Trend: huiselijke sfeer op kantoor


Stel je eigen vergaderstoel samen

Hulp nodig?

Heb je vragen over zakelijke samenwerkingen, het gratis advies of wil je gewoon even 'hello' zeggen? Bel dan gerust naar 0345-228740 of mail naar zakelijk@hellochair.nl. Ook ben je altijd welkom voor een kop koffie in de HelloChair winkels. We helpen je graag!