De zoektocht naar de perfecte eetkamerstoel kan soms lang en moeizaam zijn. Want past die kleur van de poten wel bij je eikenhouten vloer? Is deze stof wel kids-proof? En soms zie je juist wel de perfecte stoel maar heeft de zitting net niet het het juiste materiaal.. Bij HelloChair helpen wij jou heel graag bij het kiezen van de perfecte eetkamerstoel! We hebben in de HelloChair winkel in Culemborg van alle merken stofstalen beschikbaar en we denken graag met je mee over materialen en kleuren. Zo kunnen we een stoel samenstellen die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Via deze pagina helpen we je vast een beetje op gang en kun je per merk alle mogelijkheden bekijken. Tijdens de lockdown helpen we je ook graag met advies op afstand. Dit kan door middel van videobellen, het afhalen van stofstalen of het sturen van een video uit de winkel. Bekijk alle lockdown mogelijkheden hier.

- Videobellen of gewoon bellen voor advies: mail naar klantenservice@hellochair.nl of bel 0345-228740. Als je mailt reageren we direct, ook 's-avonds en in het weekend.
- Probeer een stoel thuis uit. Haal hem op bij onze afhaalbalie, of wij brengen hem bij je thuis: HelloChair@home rijdt de hele dag rond
- Wij sturen stofstalen naar jou op
- Elke dag telefonisch bereikbaar: 0345-228740

Product Vendor

Product title

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Bestellen